Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Kulaklık durmuyor efendim kulağımda. Sakız bile çiğnesem kulaklık kulağımdan çıkmaya başlıyor. Süngerli kullanmak zorunda kalıyorum. Ama süngerli olduğu halde sakız çiğnerken bile kulağımdan çıkıyor, yana dönünce filan. Böyle robot gibi yürümem gerekiyor kulaklıkla ya da her şarkıda 3 kez kulağımı elimi götürüp kulaklığı düzeltmem gerekiyor. Tabi kullandığım kulaklıklar küçük olanlardan Daha büyük kafamı saran şeylerden kullanmam asla. Çok komik duruyor. :) Araştırmaya başladım da şöyle kulaklık içi kulaklıklardan mı almayı denesem? Yani çözüm bulmak lazım kulağıma küçük mü geliyor kulaklık kulak deliğim mi büyük, neden oturmuyor çözüm bulamıyorum. Arkadaşlarımın genlde kulağın soktuklarında çekseler bile çıkmıyor. Kulaklık içi kulaklık [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Üff kafam karışmış müziğe gireceğime vizyona girmişim kusura bakmayın arkadaşlar. Mesajı silinmesi için bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 şöyle bişey al http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17415&productid=evphshs3200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sennheiser lx90 tavsiye ederim [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sehnheiser iyidir. bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar