SbNN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Şimdi biraz araştırdım 20 Ekimde yazılı Sınava girebilmek için son günler falan yazıyor ama direksiyon sınavının tarihi bu yazılı sınavdan 1 ay sonra görünüyor. Yani şimdi ben ehliyeti alabilmek için 2 ay beklemek zorunda mı oluyorum ?? Bir de tavsiye edebileceginiz kurs var mı ? Bu ehliyet kursu işini hiç bilmiyorum düzenli gitmek gerekiyor mu buna ??
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sanırım kurslar dışında bi yerden sınava girmek mümkün değil ve kurslarında bilmem kaç gün öncesinden gidip şu şu adamlar sınava girecek diye belirtmesi gerekiyor ondan 20 ekimdeki sınav için son günler yani. kurs için şehir belirtmen lazım sanki. derslere de 2 gün gittim yalnızca yani sallamıyo hiç kimse diye biliyorum ama tabiki iq seviyene bağlı olarak çalışman gerekebilir :)
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ilk başta alman gereken şey yazılı sınav, sonra pratik direksiyon sınavı olacak; birinden bile kalırsan ehliyeti unut. yani evet 2 ay beklemek zorundasın(en azından). bu sırada kursuna göre dersler olacak(hem teorik hem pratik,sürme dersleri ki bunlar ancak ehliyet almana yetebilir). düzenli gidip gitmemek senin elinde, eğer evine 2 adım uzaklıkta bir kursa girdiysen ve vakitler sana uyuyorsa, sırf derslere girerek geçebilirsin(başka bişey yapmadan); yok benim işim olmaz diyorsan hiç ama hiç önemli değil; sana verdikleri kitabı bir kez oku ve bir iki tane internette bulacağın çıkmış sorulardan deneme çöz, acayip kolay. sürme kısmına gelince o senin bileceğin iş. kurs ders veriyor ama genellikle ehliyeti almana yetecek kadar. sonrasında babandan, abinden...vs ders alman trafikte gebermemek için hayrına olur. şehir ve ilçe bilgilerini söylemeden kurs öneremem
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 istanbuldaysan petek sürücü kursu hem fiyat olarak, hem de eğitim açısından acayip iyi; beşiktaş ve sarıyerde şubeleri var ve çok hoş bir pistleri var. ben de oradan aldım ehliyetimi(sarıyer şubesinden). derslere gittim gerek teorik gerek pratik dersleri oldukça yeterli. örnek vermek gerekirse ilkyardımdan 100 motordan 94 trafikten 93 aldım(100 üzerinden,teorik sınav'ın bölümleri bunlar), direksiyon sınavından(uygulama) ise zorlanmadan geçtim(zaten direksiyon sınavı acayip kolay, arabayı kaldırıyosun ,azıcık sürüyosun ,bir dönüş yap diyorlar bitti.) edit:sınavlarda geçer not 70; dediğim gibi bir okursan zaten 70 almaman mümkün değil, ben derslere gittim çünkü merak ediyordum motor nasıl çalışır..vs, eğer böyle düşüncelerin yoksa şart değil teorik dersler; ama pratik dersleri kaçırma derim, araba kullanıyorsan bile bir iki ipucu alabilirsin(arabaya direk binmeyip, lastiklere bakarak binmek; ayarlı bile olsa yan aynalara dokunmak gibi). [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:02 tarihinde, Drigeolf tarafından güncellenmiştir ]
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 İstanbuldayım Bora Sürücü Kursu nu düşünüyorum . Araba kullanıyorum yani sorun olmaz heralde .
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bebek a2b surucu kursunu tavsıye ederım acık acık konusabılırsın herseyını de onlarla..
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bora da iyidir, gitmen de gerekmez, formalite yapmazlar yani, direksyon hocaları da iyi ama tabi lokasyon dolayısıyla ogrenciler bas ortulu kadınlar genelde, rahatsız edermi bilemem
ivy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 pahalı bişeye gitmene gerek yok kursun pek faydası yok çünkü internetten soruları çöz yeter zaten araba kullanmayı da biliyormuşsun. derslere katılmıcam direksiyon dersi de almıcam de indirim yaptırt.
Öne çıkan mesajlar