Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 selam arkadaşlar, mikrobox 120 gb 2,5'' hd-d8 aldım fakat xp sistemli bilgisayara taktığımda bilgisayar sürücülerini bulamıyorum diyor çalıştırmıyor. ama içinden çıkan kağıtta xp için takmak yeterli diyor. Üstelik verdiikleri cd de xp sürücüleri de yok 98 fln var. Ne yapacam kaldım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 farklı usb lerde denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 usb 2.0 istiyordur o senin usb 2.0lar aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 alabileceğin en dandik şey almışsın onun firması ta geçen yıl iflas etti şu anki satan firma da tüketici hakları yasası yüzünden garantileri karşılamakta ama yeterli değil üstelik yetkileri Kasım 2007 de bitiyor sanırım arkadaş çalışıyordu orada o anlattı ayrıca ben iki tane aldım bunlardan hemen bozuldu geri gönderdim biri bozuk geldi onu bi daha gönderdim 120likti 80lik geldi iğrenç dandik firma sahibi ermeni zaten o şirketin plan yapmayın plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hdd usb ile pcne takılıyken; smy computer (bilgisayarım) -> right click on it (sağ tıkla) -> manage (yönet) -> disk management (disk yöneticisi) -> sağ tarafta isimlendirilmemiş bir disk görürsün ona sağ tıkla -> change drive letter (sürücü etiketi değiştir) -> bi tane f/g/h tarzı bi drive letter ver ardından sağ tıkla formatla ntfs ve varsayılan değer ile bunun sonrasında hem görecek hemde dosya atabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 şaka yaptım dün gece ha kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar