Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Merhaba.. Bu topic üzerinden wiide bitirmiş olduğumuz veya sıkıldığımız oyunları birbirimiz ile takas edelim amaçlı açmış olup aynı anda pazaralanındada heyecandan buna benzer bir topic açmış bulunuyorum. Herneyse. Kendimde düşündümki elbet aramızda wii oynayıp, bitirdiği veya sıkıldığı oyunları benim gibi takas yapmak isteyen vardır. Eğer isteyen olursa şuan bende takaslık oyun NFS Carbon, Resident Evil Wii Edition, WiiPlay ve Zelda var, ayrıca oyunlar 2 sene garantili ve türkçe kullanım klavuzlu. Takas arkadaşları arıyorum :) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 23:50 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 red steel - zelda - wii play - rayman - resident evil - zelda var bendede takaslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bizden başka yokmu ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben de wii yok, kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ah keşke Kıbrıs'ta olsaydınız:( Cooking Mama, Zelda, WiiPlay, WarioWare, Mario Strikers Charged Football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bende wii istiyorumda su modchip olayalrini ogrenmem lazim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Takalım sana chip, al sen aleti gel ben takayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Redsteel var bende de ve wii sports =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 cipli ise makinan ben 80 oyunu 140'a satiyorum ;)(bknz. pazar alanı). Cipsizse takas en iyi çözüm :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yanlış anlama ama benim arkadaşım oyun tanesine 2 ytl diyordu. hepsine toptan ucuzluk yapıyordu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ntsc u oyunu olan var mı? Tercihen sahte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ben ntsc oldugumdan dolayi katilamayacagim bu furyaya. uzgunum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar