fenris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya başka konular içinde bahsettim de cevap gelmedi.ps2 de rpg oyunlarını filan topluyorum.var baya bi eksik.diğer türlerdede var bayaa istediğim. var mıdır böyle shadow hearts,suidoiken(yanlış yazdım di mi :P) filan alabileceğim arşivi olan bi bilgisayarcı? netten pek indiremedim.bulduğum torrentler genelde ölüydü.ben becerememişimdir belki :P bilgisayar tamirde ama öyle bi kaynak biliyosanız yine yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hiç yok ha...ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bahariye uğur dersanesinin girişine yakın Tılsım var. Birde rexxin sokağında var adını hatırlayamadım. Biraz araştırırsan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bende cikmis RPG lerin %70-75i var OM at yaz listeyi cozuyim sorununu ucuza [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 02:49 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bakırköyde yeraltı çarşısında 3-5 dükkan var ellerine illaki güzel parçalar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 fireblade in dediği yere bi kere sormuştum.o sırada "aşağı katta orasıda kapalı" mı ne demişti ordaki arkadaş,bende bi daha gitmeyi unuttum oraya :P.(bi üst sokaktaki joy dan bahsetmiyoruz di mi? orayı biliyorum) o değil de sen bitirdin mi okulu fireblade?:P bizim okulun frp forumunda görmüştüm seni.(ben orda xaress miydim neydim.hiç takılmıyorum oraya...)aktiftablet gidiyodu toplantılara bi ara ama ben pek uğramadım. bi şu denilen yerleri yoklıyım;bulamadıklarım viktor dan alırım artık... [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 21:09 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 @fenris ömür biter okul bitmez derin konu bunlar boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar