SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Evet bugünlerde "Romance" türüne takmış durumdayım... Saçmalık ötesi School Days'i zorla izlediğim akşam (kürşat'a burdan kucak dolusu sevgi kafacıkları :P) kendimi biraz daha iyi hissetmek için ararken bulduğum 6 bölümlük bir seri. Kısa, hoş ve diğer "hasta kız" hikayelerine göre çok daha gerçekci. Beni en çok çekende bu gerçekciliği oldu. Konuya gelince; Yuichi hepatitleri yüzünden hastane yatmıştır. Yuichinin bu sağlık sorunu hayati bir tehlikesi olmamakla beraber belli bir süre dinlenmesini gerektirir. Hastanede hayatı Yaşlı ve birazda "çapkın" Tada-san ve eski kızlar çetesi başkanı hemşire Akiko ile geçmektir. Sonraları Akiko, Yuichiden yeni gelen bir kız olan Rika ile arkadaşlık kurmasını ister. İlk tanıştıklarında gayet bencil olan bu kızın davranışları yuichinin pek hoşuna gitmese de yavaş yavaş rikaya alışmaya ve sevmeye başlar. Rika neden sadece durumu ağır olanların kaldığı doğu kanadında kalmaktadır. Rikan'nın bu bencilliği arkasında ki sebep nedir. Yuichi bu sorularla boğuşurken rika'nın 6 senedir doktoru olan Goro Natsume de hikayeye katılması ile grup tamamlanır. Hikaye gerçektende iç ısıtıcı türden eğer bir akşamınızı dram ile geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiyedir. Neyse ben bokura ga ita ya dönem onu bitirip yazmayı planlıyorum :P iyi eğlenceler... [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:02 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CureShot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 öhm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar