daverc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Gecmis olsun, genelde kaza yaptıktan sonra böyle der insan ama sonradan saglıklı dusununce üstesinden gelir. İhtiyac sonucta, birakma kullanmayi üstüne git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 geçmiş olsun. arkadan gelen giden yoksa, sürat fazla değilse öndeki araç ani fren yaptıgında sende frene bastıgında duramayacak gibiysen saga sola hamle yapılır ancak sürat fazla, şeritler dolu ise öndeki arac ani fren yaptıgında sadece seninde frene asılıp direksiyonu sabit tutman ve carpısmayı beklemen en dogrusu olur. gecen yılbasından bende iyi bilirim böle arabanın kayması ve kaldırıma sert şekilde çarpıp sekmesini falan.tekrar go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gfdhfd acemi fistan.sende iyi araba sürüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çok saolun cidden şimdi daha iyiyim. Allah birdaha göstermesin çok rahat adamım derdim ömrümden yarısı gitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar