fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aradım ama bulamadım alakalı bi konu.(X-2 değil yanlış olmasın :P ) efendim anakartım garantiden dönene kadar ps2 mle başbaşa kaldım.dedim şu oyunu bitiriyim. şimdi önce bi iki görüş yazayım.oyun güzel velakin dünyanın en lüzumsuz ana karakterine sahip bence.o basch,balthier filan karizmadan geçilmeyen,senaryoyla öyle veya bağlantısı olan tiplerde bu velet ne ayak çözemedim. :P(balthier le basch ın seslendirmeler şahane olmuş) aslında tüm veletler çıksa daha iyi olurmuş bence o penelope,velet prens filan(ben konuşana kadar kız sanmıştım onu :P) bi de tangalı,yüksek topuklu tavşan kız ırkı beni benden aldı.hehe kasabalarına gidiyosun bi tane erkek yok.tam playboy film seti :P lisans sistemi bence X dan iyi ama yinede pek iyi bi sistem değil.(ben pek FF hastası sayılmam bu arada.X da sıkılıp bırakmıştım hayvanat bi boss ta) efendim neyse,zodiac spear ı filan kaçırdım.canım saolsun. mist olayını pek anlayamadım.bi yeri okuymayı filan atladım galiba.nası doluyo filan pek bi fikrim yok.faq lere filan baktım pek bahsedilmemiş.dedim " demek ki çok bariz bişey ama ben kaçırdım". parti olarak.basch ı öküz yaptım.heavy armor a gidiyorum,ilerdede two handed kullanıcak heralde. heal suport olayını ashe e verdim.melee ye de girsin diyorum. fran arkadan ok atan dmg mage oldu. şimdi var mı tavsiyesi olan? not:pek daha bütün silahlar filan çıkmadı.henüz şu tavşan kızların ordan mt. bilmem ne ye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 10 dakika bakip kapattigim ilk FF oyunu heralde basladim atmosfer karanlik icim karardi bide salak yeni dovus sistemi sinirlerime dokundu firlattim attim dividi yi DS de ff3 oynuyorum onun yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 direk başlar hoşuma gitmişti ama ilerleyince oyun single player mmorpg ye döndü daha sonra tekrar başlayacağım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 neyse Mist olayını anladım hakkaten bi olayı yokmuş,dalgınlığıma gelmiş. dövüş sistemi oyunu öğrenirken karakterler ezik olduğu için yavaş görünüyo ama aslında kotor veya BG den pek bi farkı yok.herkes sırası gelince hareket ediyo işte ortaya sanki real time mış gibi gösteriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 mist olayı aslında önemlidir bilmem farkettin mi ama yaptığın kombolara göre ve her mistin seviyesine göre mist sonucu oluşan yıkıcı güçü arttırabiliyorsun özellikle 15 komboyu geçince ortalık şenleniyor. oyun aslında serinin en derin oyunlarından biri oynamasıda basit değil özellikle deneyimsiz biri için. lisans sistemi ve önceki oyundaki grid sistemi bence oyunucuyu kısıtlayan şeyler ff7 deki materia yada ff8 deki equip sistemi bana çok daha yaratıcı gelmişti. bunun dışında oldukça uzun bir oyun o konuda ffx ile karşılaştırmayın bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ewt onu farkettim gerçi 15 e hiç ulaşamadım :P ya bu esper lere dövüştürüp lvl atlatmak filan mı lazım? o başta aldığım iki esper bayaa ezik kaldı.ben lvl ları summonlayanın lvl ına göredir diye düşünüyodum :P edit:su anda archadia yolundayım:karakterler 34 mü 35 mi ne... [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:36 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 oynayalı hayli zaman oldu ama esperler karakterinin leveline göre güçleniyor bunun dışında esper kullanarak karakterine hızlı lvl atlatabiliyorsun zaten sp eninde sonunda birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bak Ben Veriyim Tavsiye Bırak Oynama...Daha Güzel Oyunlar Var Onları Oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hehe doğrudur amabilgisayarım tamirde,bi de eski rpg lere bi türlü ulaşamıyorum.shadowhearts veya suidoiken i hala arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar