x3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 69 aylık yeri doğrusya en eskilerdenim - ama bu siteyi ilk defa görüyorum. Merak ettiklerim Atlanticte tr guild varmı? devamlı oynayan. Yoksa kurmayı planlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Sanırım dun karsılastık var hemde bir kac tane :)) iletisim kopuklugu var biraz ama yinede oynayan kisi sayısı oldukca iyi :)[hline]Marjinalgillerin bir uyesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 zaman içinde olmuş,oldu ve şu andada mevcut var.genelde en az guildden 4-5 kişi online oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Dogrudur dun karsilastik - isminden hatirladim - bukadar fazla turk oldunu bilmiyordum valla sizi gorene kadar 1-2 tane hep gorurdum ama forumlardan fln haberim yoktu. Blue Deamon'u taniyan varsa ortaklasa bir ada satin aldik arc draconis (llts in adasina yakin) 1 keep ve yaklasi 6 villa var orda bi guild kuruyoruz turklerin hepsi davetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 atlanticte eskisi kadar olmasa da gordugun gibi hala turk oyuncular var ben nedense aos cikip aldigimdan beri dogru durust oynamadim (aos hediyelerini falan kacirdim sonra bissuru sey eklendi vs vs sogudum yani), dun de 2 dakikaligina girdim. neyse llts diyince aklima 2 yil once mi ne yaptigimiz bi olay geldi aklima, resimler cikmiyo olabilir sayet thread baya eski : ) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=4215 (athe/s3ns3i resimler duruyo mu harddiskinizde hala? bi upload etseniz de eglensek? : ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 dark 'ı hatırladım bir türk guildin gmiydi hatta infosunda I hate mages and tamers die bisi yazardı, newbie türklerlere 10k verirdi sonra guildine alırdı. güzel günlerdi, ama bizim zamanımız ondan daha önceydi evangel, sultan of magic, taacettin fln takılırdık hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 İyi geceler herkese, Şu sıralar ağırlıklı Star Wars Galaxies oynasam da, hala daha biri açık olmak üzere dört hesabım var. İlk göz ağrım olna oyundan asla kopamadım, fazla av yada diğer faaliyetlere katılmasam da oyuna devam ediyorum ve ancak oyun yapımcıları buraya kadarmış diyene kadar da devam edeceğim. Oyunda genelde Felluca Moonglow'da yaşıyorum. Felluca'daki sessiz yerlerde zaman geçiriyorum arasıra Trammel moonglow'a geçip toen council toplantılarına takılıyorum ama genelde nadir oyundayım şu son dönemlerde. Diğer oyunlara ilgi duysam da UO'nun tadını her zmaan benim için farklı olmuştur ve olacak bundan da eminim. Kumadam of Moonglow Liche[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ben de Kumadam nerelerde diyorum :P Galaksiler arasi yolculuga cikmis megerse :) Ben hala oyundayim. Atlantic'de hayat devam ediyor. Sozum meclisten disari bol bol Liche yokediyorum :) Always solo ! :) Cumartesi aksami aksiyonlarini cok ozluyorum. Bana acilmamasi gereken kapilari gosterin ben acarim ;) Selamlar, Jean-Paul Norbert Beaver Not: Phase-3 devreye alindi malum. Eger hesabiniz kapali ise ve o hesabinizda ev var ise. Minimum 10 gun icinde aktif etmez iseniz, hem ev hem de icindekiler harabeye donusecek ve kaybolacak ya da birileri tarafindan alinacak. Haberiniz olsun eger yoksa.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Senin İCQ varsa yollarmısın x3m ozel msgdan yada ben yazim 68505066[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar