sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Free-To-Play bir oyunmuş lan bu!!Bedavaya account alabiliyormuşuz lan!!TEY TEY!!HÖDELeY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ARKADAŞIM BAK oyun patladı, tarihin en rezil mmolarından biri olarak yerini aldı falan. ciddiysen boşver yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Pff..Üzüldüm lan.Ejderhaya biniyorlardı falan SS lerde..Dragonrider olma hayalleri kurmuştum.Böhüa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ne oyunun la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 haa dark and light mış ben bi an kendimi garbageda sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ASDASDASD olm yazık ya bu oyuna harbi üzülüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bi forumlarına baktımda serverlar 2 aya yakın zamandır kapalıymış. yazık olmuş çok orjinal şeyler vardı oyunda heba ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sigiyim bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar