tunca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 nasıl yapıcam aria var bende biri yardimci olursa sevinirim bide telefonun kendinde oyun yokmu ? ayrıca oyunmu alcam [hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix [Bu mesaj tunca tarafından 21 October 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet 50mil yeni oyun alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 50 euro dıye bılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 sen telı aldıgında ıcınden oyun cıkması lazım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 kazaa da n-gage diye aratırsan sonicN, tomb raider, pandomonium gibi çeşitli oyunlar çıkacaktır ama ne nukem ne de ben çalıştıramadık bir türlü. Oyun tam açıldıktan sonra sorun çıkartıyor. neyse sen oyunları al sonra biz cici cici paylaşırız :-p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 eger cold setup ını fılan cektıysen yonetıcı bolumune gırceksın ordan kurcaksın telefona (bılıyomusun bılmıyorum ama solım dedım )[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 setup ı yok, direk zip dosyası açıyorsun n-gage e koyuyosun.. yönetici bölümünden ayarları mı var? hmm açıklasana :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya ıste setup da olabılır bızım sınıfta arkda warda oda mesela kazaa dan yukledıklerını acamıyordu ama megersem setup lı bıseylermıs bak yonetıcı bolumune gır orda cıkar zaten ole bıseyse ordan secıyosun setup dıyosun kuruyor sonra setup doyasını sılıyosun normal bılg gıbı yanı ben sunu bı alıyımda 28 gunum kaldı :p ayrıca nokıa nın kendı vıdeo olarını cekebılıyorsun jackass wardı 25 dk lık ızledık derste koptuk baga seyler war[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Yaw benim alet'de de alarm sorun çıkartıyor, sadece Dıt diyor susuyor sabah uyanacam aletle ötmüyo.. bulamadım da onunla ilgili bir ayar Ayrıca makina'nın içinde gelen FLo Snowboard oyunu çalışmıyor sanırım baştan kurmam gerekecek de daha önce yaşayan varsa aynı sorunu bi paylaşırsanız sevinirim.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 emredersın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar