Etos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Moonspell ne yazık ki Türkiye'ye yanında Lacuna Coil ve Poisonblack olmadan tek başına gelecek. Konserin tarihi 16 Ocak. Ayrıntılı bilgi için: www.moonspell.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yapma be lacuna coil deki hatunu göremicez ha. sırf stage dive yapma ihtimali var diye gidicektim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hadi ya..:(lacuna coil çok iyi gruptur..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 geçen geldiklerinde de yalnız gelmişlerdi, yetmişlerdi de. ferando abimizin sahne performansı baya iyi. bence kurtarırlar bilet parasını tek başlarına da, fazla üzülmeyiniz. sözlerimi vampiria diyerek noktalamak istiyorum. vampiria. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 yer belli mi?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hadi yaaa !!! moonspell geliyor ha !!!!!!!!!!!!!!!!! ahaaaa azım açık kaldııı !!!!!!! nerden satılıyo bilet kaç kayme ? beyler giderseniz benide alın lütfen. haber werin en azından.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bu zero club nerde ? istanbul 16 cuma da nerde yani ? bilet nerden alınıcak eyer bilet warsa tabii.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar