mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 İnternette gezerken liquid generation ın bir animasonunda, psikolojik yanılsamaları içeren şekiller var. Çok ilginç , bir bakın derim. buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yani? akıllandık artık. sesi kısıp izliyorum default olarak.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 onden sen :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Hep bilindik şeyler, kabak tadı vermeye başladı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tam actıım anda fizbanın mesajını gordum korkuyla kapadım gidiyodum kalptenj bisi gormediim halde[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 alıştım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya yeter be kardesim alla yeter ya. Bundan bole yasak fln kullanilsin bole konulara. Atanida uzaklastirsinlar sole 1 hafta fln. Yetti valla yetti ya. Adam sayip herifin linkine basiyoruz belki bisi vardir diye Ya zombi cikiyo ya baska bir mallik. sabah sabah.:([hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Zaten onceden tartisilmisti, ve karar verilmisti boyle seyleri acarken uyari konulmak zorundadir diye. Ama herkes kafasina buyruk davrandigindan kavgalar ve tartismalar cikiyo. BI kere bunun savasini verdim, adam olan zaten o zaman anladi yannisini ve duzeltti, dilerim herkes duzeltir.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Ya abi ben ilk defa gordum yerımden zıpladım ne oldugumu sasırdım ya off abi çok kötü oldum bi an.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 liquid generation'ı görünce anlıyorum ben artık =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 pardon arkadaşlar ya, burda böyle tip şeylerin bolbl konulduğunu bilmiyordum. Özür :) Ama başları harbi güzel en sonunda ki hamster dışında .. Bundan sonra +tansiyon yada benzeri şeyler yazarım yanına , hoşlanmayan açmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar