Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi' yer var mı bildiğin?

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

müziği diyecektim ben de muse'dan esinlenmişler direk.

muscle museum dan da var falling away with you'dan da , harmanlamışlar işte.

bunun yerine muse dinle daha iyi onlar :p

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:57 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

meh.
bana da samimiyetsiz geldi.
gerçi hedef kitle değilim :)

bi' de sloganı hiç sevmedim. böyle bi' li filan sloganları da oldum olası sevmem. bir yaz bi oku olmuyo mu yani. ya da insan gibi bi yaz. informal olacam diyosun madem. böyle informal görünme meraklısı sloganlar haricinde kimsenin bi' yazdığını görmüş değilim ömrümde. iki cami arasında beynamaz bi durum. almanyada yabancı burda almancı.

çok uyuz oluyorum bilmem farkettinis mi.
Sosyal ağlarda paylaş

ne biliim 13-14 yaşlarına hitap eden bişi gibi işte...

aslında fazla bişi söylediğini sanan ama hiç bişi aktarmayan reklamların tümünden hoşlanmadığımı belirtmeliyip sanırım. şirket turkcell, telefon ile alakası yok.. genç desen ne biliim o da uymamış yaw. sanki yeni yapılmış bir sitenin reklamı.. modern bi öğrenci yurdu.. "Taşyapı'dan İstanbul üniversitesine 15dk mesafede muhteşem bir gençlik rüyası! Never land but study öğrenci yurdu!.. " hede hödö

her neyse benim şimdi uydurduğum versiyonu da şudur..

osururken ayıplanmadığın, mal olmanın hoş görü ile karşılandığı, kendi uyduruğun dil ile konuştuğun ve grammer kurallarını kendinin koyduğun (kug HÖ! juk kuj KÖ! GÖG! guhj), tahtaya tırnaklarını sürtürken çıkan VIIIJT sesinden kimsenin rahatsız olmadığı, insanların sigara paketini çoraplarının içinde sakladığı ama kimsenin sigara içmediği, herkes mersine giderken senin tersine gidebildiğin... bi yer var mı bildiğin?

var ulan var! Malatya Pötürge!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...