Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 son surumu cekmezsen giremezsin dedi, eyvs dedim. sacmasapan durup dururken takilmalar var, resmen sacmaliyor. var midir bir cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ayni sorundan muzdaribim. Resim vs degistirmemeye calis. Debug ettim biraz, 6-7 defa soket acip bind etmeye calisiyor karsi tarafa eger senin veya onun resmi yeniyse, spinlock'a dusuyor gui thread. Anlayamadim, bug, yeni kurulmus pcdeki yeni msn live msg de ayni soruna sahip.(muhtemelen versiyonlari ayni, cba) ha bi cozum bulabildim mi hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eski msn kullanmak istiyosanız yolu var. başlığın birinde vardı. msn 7.5 diye aratın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eski sürüm kurun, 7.5 . Forumda aratın nasıl 7.5 kullanabilceğiniz vardı. live messengerda saçma sapan sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sorunum var . durmadan 15 kişi tarafından ekleniyorum günde ve engelliyorum. bunu yaşamak istemiyorum daha ,ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bence yeni bi mail al :) mail'ın ortalıkta biyerde dolasıyosa pek bi şansın yok habire eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar