ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir film izlemiştim bir zamanlar . Bugün geldi aklıma ismini bulamadım bir türlü. Konusu şöyle ; Sanırım ispanyada geçiyordu. Bir köydeki insanlardan bahsediyordu film. Yaşlı bir adam köpeğini kaybetmiş onu başka bir adamın köpeğiyle karıştırıp adamın köpeğine musallat oluyordu. Diğer bir adam ise sevgilisinin yeğenine miydi futbol topu şeklinde bir pasta yaptırıcam diye bütün filmi geçiriyordu öyle. Diğer bir kadın da şehirde çekilen bir bilgi yarışmasına katılıyordu . Filmin sonunda bunların hikayeleri birleşiyordu... Var mı filmi hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 atıyorum ama Chat noir, chat blanc olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok o değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar