regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 dün 12.00-2.00 arası sırf bu div3 codeci bulmak için uğraştım pek çok farklı şey yüklemek zorunda kaldım her seferinde başka bir sorun çıktı sil yükle devamlı uğraştım ama south parkı açarken aynı hata hep unknown file format(div3) divx'in kendi forumlarına kadar her yeri taradım her şeyi denedim ama olmasdı nimo ise iyice karıştıyor olayları.nimo yükleyince diğer filmlerde açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 divx bundle 5.0.2 nin yanında (programfiles dan divx klasörünü biraz gezersen bulursun ) bi converter gibi bişey geliyor filmi açıp (cd de deil hdd ' de ise) uzantısını div3 ten divx e çevirip izleyebiliosun en azından ben öyle yapmıştım[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 5.0.5 var bende ama converterı bulamadım config programı var onunla aynı şey mi(şu an açamadım da bir sorun var) yani programın adı mı conventer yoksa böyle bir programın içinde mi[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya o klasörlerin birinin içinde olcak programfilesde divx le alakası olabilecek yada ne olduğunu bilmediğin bütün klasörlere bak çok oldu hatırlamıyorum adı converter deil ama açınca anlarsın zaten ne olduğunu zaten açtıktan sonrası kolay ufacık 2 menulu bir programcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 neyse bakayım sağol[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu mu acaba? çok bilgim olmadığı için önce sorayım dedim :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan ClubYiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki?AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 evet bu bunla divx falan yap div5 yap hepsini yap tek tek dene :)[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 tamam çok sağol birader[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sorun çözülememiştir aynı hata sürmektedir yeni fikirlere açığız.[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bence git kazaa lite codec pack ı indir[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 www.divxtr.com adresinden ufkabakan die bi codec var onu yükle nemoyu da sil o zaman çalışması gerek[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 yok la adres www.divxtr.org tu :)[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende aynı problemi bir film DIV4 olarak vermişti. sadece virtualdub ile izleyebildim. o dediğiniz cc changer falan işe yaramadı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar