sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Kirk Hammettın sololarını herkes bilir ovmeye gerek yok :) fakat anlamadıgım birkaç ses var ki harmonik oldugunu bıldıgım ama nasıl yapıldıgını bılmedıgım sesler bunlar.. Mesela Master of Puppets da Kick Some Ass dedıkten sonra soloya gırıyor bıraz attıktan sonra arada sanki bend yaparmış gibi 6 kere nota basıyor ve gitarı konuştururmuş gibi ses cıkıyor..Bunun nasıl yapıldıgını ve teknigini bilen bir arkadaşımız yardımcı olabılır mı??[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 kendi cevabını vermişin işte adam gitarı konuşturuo=))))[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. [Bu mesaj Othranx tarafından 22 October 2003 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ya konuşturuo da o hareketi çok merak ettım btn soloyu cıkardım sadece hız soz konusu kaldı bi de o hareket ve o sesın çıkışı..Bilen yok mu pls?[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 orda reverb var galiba ama diil galiba bu ne ya kafama taktın ha daha önce fazla dikkat etmemişim :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 walla kick some ass nerede diyor puppets da ancak soylediklerine dayanarak yapilan olayin pitch yapip tremolo yu kullaniyordur notayi bend etmek icin, baska degisle dive bomb gibi[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet aynen dravenin dediği gibi[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet dela pinch olucak sagol duzelttigin icin, pitch ettim ben[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öle değil sanırım. kick some ass bende ilk anlayamamıştım ya şey işte "laughter laughter laughing at my cries" vs. dedikten sora giren solo da. tremolo yok gibi ama bilmiom[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Yok denedım olmuyor, o ses cıkmıyor sınır oldum.Tremolo kullanmıo dumduz bend yapıo vıdeosu var live ama o sesın nası cıktıgını ne yaptıgını goremıosun..Neyse dur ben kirk e bı tel acıym bari meşgul etmiim dedim ama ondan ogrencez artık :P :)[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 orda ben garip bişi duyamadım laughter laughter vs sonra kick some ass dio solo başlıo orda admaın gitarının sesi parlak ondan diosunzu heralde ben neck de dimarzio fred kullanıorum o ses çıkıo[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tabi bu sadece 1 kere dinnememin sonucu alakasız da olabilir =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 solo başlıo da ılk kısım bitermiş gibi oluyor yani sanki biten bi kısım varmış gibi geliyor, ve ardından da daha ince bı notadan o sesı cıkarıyor yani solonun başından bahsetmıorum..Bende de aynı neckten war cıkmıor cıkmıor cıkmıor :)[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tremolo kullaniyo, ama o tiz sesi cikartan tremolo degil, telise vurus seklin, penayi oyle bir tutucanki bas parmaginin yan tarafi disari cikik halde olucak, once pena tele degdikden sonra hemen artindan parmaginla surtmus olucaksin, o zaman pinch denilen olayi yapmis olup o tur tiz tonalara ulasabiliriniz. basdada degidim gibi tremolo kesinlikle kullaniyor, o sirf bendle olucak degil, kesin titretiyor tremolo barini biraz.[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 sağ elden harmonics+bend sağ elden harmonic zordur 8 oktava kadar inceltilio yapabiliosan kirk tabiki yapar. bu düz mantık dela bilir efekt olayalrını bayya ona sorun malmsteen + 3 ses bend koyuyo mesela deli bi ses çıkıo =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hah işte ben de onu dedim tremolo pedla kullanıodur boss un war mesela.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya bu pinch miymiş adı neymiş onu birinin analtması ile yapman zor biraz ama gene basitçe baş parmağını yanı ile pena yı aynı anda wurucan e telinde dene arada sırada yaaprsın oturunca istediin ana yapabilio oluosun zaten[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 o kast ettiğiniz şey scream sanırım.[hline] Faster than light. ...And me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 pink floyd comfortably numb ın solosunun başlangıcındaki çıkan ses tarzındaki sesleri kast ediyosanız tabi.[hline] Faster than light. ...And me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar