Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sevgiliniz aldiginiz hediyeye bakip da icinden "bana 30-60 lira deger mi bictin?" diyecekse bi zahmet kendini 12. kattan kafa ustu asagiya ativersin, ugrastirmasin bizi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 şuanda 2,3 alternatif buldum 1.arkadaşım sibirya kurdu vericek(yavru) beleşe:) (sevgilimde sibirya kurdu almayı düşünüyodu)bi aksilik çıkmazsa,vazgeçmezse ilk olarak düşündüğüm hediye bu 2. zippo çakmak güzel bi fikir.onun zipposunun kapağı kopmuştu 3.kendi fotoğrağlarımızı yastığa baskı yaptırabilirim. 4.resim kursuna gidicem geçte olsa bi karakalem resmini yapıp hediye edebilirim. doğum günü hediyesi olmasada ilerde bunu yapmak istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 1. ve 2. seçenek güzel illa hediye alacaksan. Aslında farketmez hediye falan yaa. Hatırlasan tamamdır. Güzel bir yemek yiyin. Gezin tozun o gün. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar