oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bilgisayardaki disket sürücüsü çıkarmak istedim. çıkardıktan sonra windows kapanırken disket sürücünün kullanımda olmadığı, kontrol et hatası verdi. bu hatadan nasıl kurtulurum? biostan disket sürücüsünü disable ettiğimde boot ekranı gelmiyo(pardus kurulu, işletim sistemi seçme ekranından bahsediyorum) ve orda bekliyo bilgisayar.. nasıl kurtulacam bu meretten? sürücüyü geri takmak dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aynı saçma hataya benzer bi hata bende de var. kapağı açık olabilir falan gibi mal bi laf sölüyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kendim çözdüm sorunu :) bilgisayar özelliklerine girip device manager'dan floppy disk e sağ tıklayıp disable ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oha hiç aklıma gelmedi yalnız ahahah :) bakalım benim sorunu halledicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 benim de sorun düzeldi. yalnız böyle bi şaşkınlığı nası yapıyodum halen anlamadım :P nası aklıma gelmez ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gelmeyince gelmiyo :) sorun üzerinde verimli düşünenemişsin demek ki:P ben "bu alet kapanırken kullanımda değil diyosa hala, bilgisayar bunu takılı sanıyo şuraya bakim bi driver falan vardır uninstall ederiz dedim" uehueh biliyorum zekiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 heh bendeki hatayı görseydin zekilik mekilik kalmazdı :D formattan önce de aynı hata vardı, onda sürücünün kapısı açık gibi bişey diyodu, ama sürücü hangisi sölemiyodu. formattan sora da A: sürücüsü demeye başladı. eblek bişeydi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahahah o da güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar