SethValor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Arkadaşlar ikiside Vision marka. Gitar 4 Manyetikli, uzun süredir kullanmıyordum, geçen tıngırdatayım dedim, malesef çalıştıramadım, büyük ihtimal jack da bir sorun var. Amfi 25 watt(oyle hatırlıyorum aksama bakarım tekrar), distorsion lu, sorunsuz bir amfi. İkisi birlikte 120 YTL Acildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Türkiyede olsam alırdım Fransaya yollar mısın? Olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Resim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 selam arkadaşlar, resim akşam eklerim. Gitarın durumu fena değil, tabiki bir bakıma ve ayara ihtiyacı var, tellerin falan değişmesi gerekli. Ama amfi kesinlikle problemsiz ve tertemiz, kocaman bişey zaten. O sebeple Türkiye dışı biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bende elektro gitara başlamak istiyorum acaba yeni başlıyan biri için senin gözünde nasıl bir gitardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben bu gitarla başladım çalmaya. Başlamak için güzel bir cihaz. Ama dediğim gibi bakıma ihtiyacı var mutlaka. Bununla acemiliğini atıp, sonra daha iyi bir gitar alabilirsin. Anfi ile birlikte almıştım ben, o şekilde alırsan eğer kablosu falan var onları da veririm sana. komple set olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar