Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[-0,+0] aralığına dahil olmak, işte bütün mesele bu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
an itibariyle -0 la +0 arasına sıkıştım kaldım.ankara ünideki kaydımı alarak itüye kayıt olmaya gidicem(kayıdımı aldım).ayın 19 unda bi terslik çıkmadıı vakit itüye kayıt yaptırmış olucam.lakin bu 2 günlük aralıkta bi garip hallerde olucam gibi.itü olmadıı vakit tekrar össye girmem gerekecek.buda ekstradan 1 sene daha demek.

[-0,+0] arasındaki yaşamıma devam etmek...

düşündürüncü...
Mesaj tarihi:
kayıt almak nasıl oluyor , ver kaydımı diyince alabiliyo musun, bide ilkokul mu bu kaydımı aldım itü'ye kaydolmaya gitcem diyosun. bunun sınavı yok mu bi prosedürü yok mu alala

düşündürümcü...
Mesaj tarihi:
evet düşündürücü:D

başvurumu yaptım.proficiency sınvına gir dediler geçemessen başvurunu değerlendirmeyiz dediler onada girdim.onuda geçtim.sonra dışarıdan yatay geçiş başvuruları açıklandı çarşamba günü.lakin bugüne kadar benim sonucum internete yansımadı.bugün gördüm kabul edilmişim.

üniversiteden kayıt almak eskiden zor bi işmiş.3-4 hafta civarı sürüyormuş.fakat bu gün bu işte kolaylaşmış.aynı gün içinde eer belgelerin tamsa ve unuttun bi belgeyi okula 1 saat uzaklıkta evinden almak zorunda deilsen 1 günde halledilebilio ankara üniversitesinde.ben sağlık karnemi unuttum okuldan çıkartırdıım.yarn kesin olarak kayıdımı sildirmiş oluyorum.bugün gözlerimin önün öğrenci belgemi adam delik deşik etti.kullanılmaz hale getirdi:D

olayın buraya kadar ki kısmı güzel.fakat olay burdan sonra başlıyor.şuanda ne itülüyüm nede ankara üniversiteli.muhtemelen geçici bi durum ama insanı bi garip hissterio.her ne kadar grammer olarak yanlış olsada "I feel myself sick, bad, tired".

o kadar öss ye kas kazan 2 sene oku(1 sene hazırlık) ve sonra eline böyle büyük bi imkan geçsin ve bu imkanın değerlenmesi için 2 gün boyunca koca bi hiç olarak gez.iflas gibi bişi.sermayeyi kediye yüklemek gibi.belirsizlik.

[-0,+0] arada derede ne - ye yakın nede + dan uzak.insan olur olmaz derin düşüncelere düşüo...

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 01:20 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ortada bulantıcı bir durum yok ki yaf
negzel kabul edilmissin işte itü'ye
gitcek kaydını yaptırcan paşa paşa
itü ye kabul edilememe gibi bir olayın yok yani.
Mesaj tarihi:
said:
umarım patlamassın

eheh abi yapma:D
adam olabildigince karmaşık, melankonik, gayet içli ve hüzünlü bi başlık açmış yoruma gel ya.
Halledersin abi işallah :)
Mesaj tarihi:
bişey olmaz kabul ettikten sonra. ben de itüden boğaziçine geçerken kaydımı aldırdım. zaten bir okuldan kaydını aldırmadan diğerine kaydolamazsın. kaydını aldırmak da tüm işlemleriyle beraber yaklaşık 1 gün süren bir iş olduğu için son anda aldırmak gibi bir durum kasar.
  • Yeni Oluştur...