Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sizlere Teamviewer isimli küçük ama ultra ötesi özelliklere sahip bir remote programını tanıtıcağım. Programın boyutu 500 kb ama bu kücük program firewall'lara takılmadan, herhangi bir porta ihtiyac duymadan çoklu masaustu paylaşımına izin veriyor. Ayrıca dosya gönderme, chat gibi özelliklere sahip. Programı açtığınızda size bir ID veriyor ve bir şifre belirliyebiliyorsunuz. Bu ID'yi programa sahip arkadaslarınıza verdiğinizde onlar sizin makina'nıza şifreyi de girerek bağlanbiliyorlar. Dahası için http://www.teamviewer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 logmein rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 radmin kullaniyorum rahatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bizim teknik servis de bunu kullanıyor, memnun çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 logme in bi ay sonra dosya transferini kapatıyodu diye hatırlıyorum ben. paralı üyelik istiyodu. yamuluyor muyum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 doğrusun 1 ay sonunda logmein pro'dan logmein free'ye geçince kapanıyor dosya transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar