Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Def Leppard

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

İngiliz Efsane Hard Rock/Glam Metal Grubu. Davulcuları Rick Allen'ın tek kolu yoktur trafik kazasında kaybetmiştir 17 yaşında. Gene Simmons bu yüzden ona özel bir elektronik davul seti hediye etmiştir ayakla çalabilmesi açısından falan filan işte..
Bunun yanı sıra gitaristleri steve clark alkol ve ilaç karıştırınca nalları dikmiştir. Yerine Vivian Campell diye bir arkadaşımız gelmiştir ve aslına bakarsanız da çok iyi olmuştur. Hysteria (Muse diil ama gotikler ve emölar atlamasın dalarım çok pis), Animal, Photograph, Rock Of Ages, Foolin', Bringin' on The Heartbreak, Let's Get Rocked, Woman, Armageddon It tavsiye edebileceğim şarkıları arasında.. ama siz daha sorun çok var =)

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 11:59 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
baya uzun süredir ilk defa mesaj atıyorum siteye de...

ULAN DEF LEPPARD GELDİ GEÇTİ TÜRKİYEYE AHAHAHAH! DUALAR KABUL OLMUŞ! =)=)

phil collen'ın penasını ve konser setlistini kapmanın sevincini yaşamaktayım..

inşallah bir daha gelirler...

(not: ^ vivian da çok iyi bir gitarist ve gayet katkısı oldu gruba..)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hastası olunmasa bile, uğrunda ölünmese bile geldi mi de kaçırılmayacak gruplar listesinde üst sıralara oynayabilecek bir grup. kaçırmadık tabii. harikaydı tek kelimeyle. konserin sonunda "budur lan" dedim, sonra rick allen'ı gördüm konser sonunda koskoca ekranlarda, dolmuş gözlerimden bir damla yaş geldi. sonra ne oldu hatırlamıyorum.

bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...