BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 öncelikle şunu belirteyim şuan değişim öğrencisi olarak amerikadayım, üni başvurularımı yapıp türkiyeye döncem haziran gibi.tekrar amerikaya gitme veya türkiyede kalma durumu henüz belli değil neyse n95in 3 farklı versiyonu var 1-n95 classic bu ilk çıkanı, amerikadaki telefon şirketleriyle uyumlu ama 3g kullanılmıyo amerikada 2-n95 8gb siyah bu benim istediğim 8gb olmasından çok siyah olduğundan dolayı, hafıza kartı yuvası yok, pili daha çok dayanıyo ayrıca.henüz amerikada çıkmadı ebayde 400$ civarına gidiyo ama amerikan telefon şirketleriyle uyumlu mu bilmiyorum veya türkiyeye dönünce hattımı çalıştırcak mı 3-n95 north american edition bu amerikan 3g frekansıyla çalışabiliyo, pili daha çok dayanıyo classice göre, hafıza kartı yuvası var ve 2gb kartla beraber geliyo bide siyahı da var diyo bazı siteler ama emin olamadım sorunlar şunlar 1-amerikadaki telefon şirketleri 2 yıllık kontrat imzalatıp kendilerinde olan telefonlardan veriyolar, kendi telefonumu alıp sadece hat alabilme imkanım var mı? 2-imkanım varsa 8gb siyah amerikan hatlarına uyumlu mu? 3-north american version alırsam türkiyedeki hattımla kullanabilir miyim?(3g kullanmayı düşünmüyorum zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 1-var 2- quadband filansa calisir, simlock olmamasi lazim bide. 3-yukardaki cevabin aynisi ayrica kayit mayit olayi var turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar