Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Yanımda sen varsın Bekliyorum o son cevabı Önümde ise yaşamın bana sunduğu O derin, karanlık uçurum var Önce baktım gözlerine Tüm duygularımı anlattım sessizce Sonra elini tuttum Hissetmek istedim seni Sen ise ittin beni önümdeki uçuruma Son kez uzattım elimi Tutacağını umarak, kapattım gözlerimi Bilmiyorum tutup tutmadığını beni Korkuyorum gözlerimi açmaya Ama hala düşüyorum Tek bir temennim var Karanlıklarında kaybolmadan bu uçurumun Açabilmek gözlerimi Ve son kez görmek Bana ihanet eden o güzel gözleri... ------------------------ Anlamımı senle kazandım Ve senle yitireceğim Ama sakın üzülme Çünkü ortak olmaya çalışırsan acıma Yüreğin yetmez Kaybolur gidersin karanlıklarda ------------------------ Son kez tut elimi Tüm gücünle sık, izi çıksın parmaklarının Son bir iz bırak benliğimde Gözlerinle mühürle yüreğimi Sözlerinle öldür beni Daha önce defalarca yaptığın gibi Sözler ver bana, tutmayacak olsan bile Ve de ki "seni hiç unutmayacağım" Olmayacağını bile bile... Son bir şiir yaz Adım geçsin içinde Her satırda senin kokun olsun Her okuyuşumda buğulansın gözlerim Ve son kez gel yanıma Ama belli etme son olduğunu Bir umut bırak içime Yeşermeyeceğini bile bile Ve kaybol karanlıklarda Bekleyeyim seni her gece Diğerleri gibi yap Çekil git hayatımdan Ayak izlerinin silinmeyeceğini bile bile... Sürekli buradan yayınlicam şiirlerimi artık... Şu an arşivde yayınlanabilecek 58 tane seçtimde :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Yüreğimin kaybolduğu, kölesi olduğum kız Bırak kalbim senle kalsın Tüm benliğim ezilirken sensiz gecelerde Bırakalım o tatsın senın koynunda uyumayı Sen rehber ol ona Seninle gelsin gittiğin yere Ben buralarda çürürken sensizlikle Bırakalım o tatsın senin bir parçan olmayı Bir gün unuttuğumda seni Geri ver onu bana Ve ben yeniden kaybolayım Yeniden hissedeyim seni Gene bak bana o kahverengi güzellikle Son nefesimi verirken hissedeyim Yıllar önce elimden kaçırdıklarımı Seni ve yaşatmadıklarını... ----------------------- İki beden düşün Biri kutsanmış Biri kovulmuş karanlıklara Birine en güzel olmak bahşedilmiş Diğeri lanetlenmiş, hiç sevilmemek üzere İkisinede aynı ruh üflenmiş yaşamaları için İkiside parçaları birbirinin Lanetlenmiş olan hep istemiş beraberliği Anlamış bir parçasının o narin bedende kaybolduğunu Kutsanmış olan kabullenmemiş, inanmak istememiş Tanrının bile kovduğunu, almamış hiç yanına Ve hiçbir zaman yaşatmamış olması gerekeni Hayat boyu acıya mahkum etmiş Lanetlenmiş olanı... ------------------------------- Ulaşılmayan bir güzellik Belki sadece benim ulaşamadığım Uzanamadığım eller Belki sadece benim uzanamadığım Neden kendine perde çektin? Neden sessizliği tercih ettin? Sana sunduklarım, yapabileceklerim Belki layık değildi, beğenmedin... Elimden fazlası gelmedi, yapamadım İlk defa yenilmiş hissettim İlk defa yanlız Daha çok uzun bi yolum var Ama korkum yolun uzunluğu değil Korkum senin yarattığın boşluğun Bu uzun yol boyunca dolmaması...[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Zamanın eskitemediği bir duygu var Ne başlangıcı, ne sonu belli Adını koyamıyorum Belkide koymaya korkuyorum Yakamı bir türlü bırakmadı Ne kadar kovsamda hiç bir zaman kaybolmadı Önce içimi ısıttı bu duygu Daha sonra sonsuz bir boşluğa itti beni Kurtulmanın imkansız olduğu Üşüyorum, görülmez bir ayaz kapladı benliğimi Gururum örselenmiş Reddedilmek değil, birine muhtaç hissetmekti koyan Artık onuda hissetmiyorum İnsanlığım köreldi Sadece o adını koyamadığım şey var içimde Aklımsa kaybolmuş Yaşanmamış hatıralarda... En sevdiğim şiirim bu... Tam olarak olanları özetlio yazdığım kıza karşı... Yorum yapında yenilerini de paylaşayım :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 güzel...[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 barış daha açık yorum yap şu olmuş şu olmamış die :) [auahua herkez adını bilio artıkın][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Lidriel, 21 October 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum tutup tutmadığını beni Korkuyorum gözlerimi açmaya Ama hala düşüyorum Lidriel madem hala düşüyorsun o zaman tutmamış demektir?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 orda bi olay var bana yaptığı ona laf koyuorm :) yane bi ben tam mana çıkarırım bunnardan :)[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 saol paylastıgın ıcın[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Lid ağlattın beni..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 xception eğer ciddiysen bu sanırım hoşuma gitmeli :) okulda da bi kızı ağlattım şiirleri okuturken... Umarım yazış şeklim gelişir ve bu ağlatma meselesini herkeze yapabilirim (tek amacım tum dunyayı ağlatmak :) )
Öne çıkan mesajlar