Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Memur Maaşı İlüzyon Bugün bir arkadaş verdi de bunları, hoşuma gitti gerçekten. Özellikle ilüzyona bayıldım diyebilirim, kim düşünmüşse gerçekten iyi düşünmüş :) Bir de siz bakın farkı ne kadarda anlayabileceksiniz..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bir daha bak linklere Yanlis gibi Acilmiyor[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ya 0catch in olayı.. yeni bi browser açın oraya adresi c/p edin..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
smerten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bu arada ilizyonun olayı çok basit burda soylemyıım heycanı kacmasın ama ısteyene atarım pm den hos atmama gerek yok dırek gorurrsunuz zaten[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 evet ama bazen gözden kaçıyor :) hele dalgın olunduğunda fark edemiyorsun bile. ama güzel bir teknik inkar edemem :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 hehe memur maaşı süper[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ahha sölesemmi hilesini :) * Şantaj Yapar 5 milyon teklif eder *[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
smerten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 super taktık canım 1 kerede fln anlayan bı adam gormedım[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 eheh ayıptır sölemesi ben anladım :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Öne çıkan mesajlar