Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yaklasik 6 yildir kullandigim kablonet mailim kapandiktan sonra godaddy den email paketi almaya karar verdimde merak ettigim bisey var anladigim kadariyla [email protected] seklinde mail veriyolar ama paketi alirken yyy.com domainini ayri olarakmi almam gerekiyor yoksa icinde geliyormu bi bilgisi olan varmi ? gece gece goremedim heralde okudum ama. bi bilgisi olan varmi bu konuda? bu arada almayi udsundugum paket bu ama site bi hayli karisik neyin ne oldugunu cozemedim tek istedigim aile icinde kullanilacak 3 tane falan pop 3 destekli mail. burda yazdigina gore [email protected] maili veriyo ama merak ettigim tam parayi odedikten sonra simdi yyy.com domainini alman lazim falan dicekmi ? dermi? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 04:37 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Domaini sen alicaksin onlar email server ustunden senin email servis hizmeti vericekler evet yyy.com sen alicaksin. "En azindan ben ole biliyordum" Ama eger paket icinde TLD domain dahil ise ozaman paket icinde hem domain hem email servisi verilcektir.. Linki verirsen bakip inceleyim sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 editledim linki vermeyi unutmusum sagolasin alis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [email protected] demis zaten... yani burdan anlasilan evet bir domain alicaksin sonrada bu email servis hizmetinden yararlanip o aldigin domaini mail serverlarina yonelticeksin. "Name serverlarina". Yalniz sana birsey soleyecem google bunu bedava bir hizmet olarak veriyor.. senin domainin ustunden mail servisi ama nerdeydi bulamadim simdi.. "Bilgin olsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 https://www.google.com/a/ Sanirim buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bir de domains.live.com var, oradan aldıklarını da direk msnde kullanabiliyorsun artısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 godaddy domain + https://www.google.com/a/ en güzeli .. gmail tabanlı gmail arayüzü aynısı yani..2gb alan paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar