Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paticik ligi açtım. Code to join this league: 149812-23817 Gelin bapz. http://en.uclfantasy.uefa.com/M/home.mc [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 11:38 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 girdim bende. hadi millet boyunuzun ölçüsünü bu sezonda alın, girin şu lige. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 girdim, Tequila Boom Boom olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 doldurun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 takimim kukuleta spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 giriyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bende girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 unabletolose benim.. acaba bu saatte tum isleri hallettighim icin bu hafta puan alamamazlik yasarmiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gençler yiyosa katılın hade ilk maçlardan sonra girin bişi kaybetmezsiniz. 2. turda sıfırlanıyo hem puanlşar falan hadi göreyim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 koymusum cocugu ilk günden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 daha 2uncu gun maclarimiz var ya :D kadromuz 2gune dagitilmis bir sekilde profesyonelce kurulmustur lutfeeen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yedekler puan getirmiyo mu? yani bizim yedek olarak sectiğimiz ama gercekte oynayan adamlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eger as oyuncularindan biri oynamassa yedek sirasina gore oyuncun giriyor ve onun yerine puan aliyor. Yedekken aldigi puanlarin hic bir getirisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hmm anladım. ilk gün sonunda liderim. bir de kaptan eger dream team e secilirse, yani yanında yıldız olursa topladıgı puanın iki katını kazanıyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 secilmese de 2 katini aliyoruz zaten. Secilirse 4 katini mi aliyoruz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 girdim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 C. Ronaldo Seçilmemiş ama ben gayet 18 puan almışım.. Bu arada bende ilk günü 3. bitirmişim fakat ilk 3 çok yakın birbirine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ayrıca geçen senelere nazaran daha az kişi olduk bu sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 evet ilk 3 birbirine cok yakın. bu arada transfer ne zaman yapabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 soyle her hafta 1 transfer hakkimiz var. Yani okumadim ama Premier Fantasy deki program birebir kullaniliyor oradan tahmin ediyorum. Eger 1 den fazla transfer yaparsaniz her transfer icin 4 puaniniz gidiyor. Mesela yanlis hatirlamiyorsam bu hafta Aras Yuksel `perfi` isimli `nickli` arkadasimiz fazladan transfer yapmis ve puan kaybetmis. Premier League Fantasy de isler boyle burada da ya buna benzer ya da tam olarak boyledir. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 13:08 tarihinde, rLx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İbrahimovic olanlar yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 nistelrooy saolsun gecen hafta oldugu gibi yine kazandırdı bana. gecen hafta kaptanlıgın puana etkisini bilmiyodum bu hafta kaptan yaptım adamı 20 puan aldım. pirlo ve inzaghi'den patladık bu sefer de. ama j. cole yetişti imdada saolsun. 2. hafta sonunda yine liderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 noldu babuş farkı koydum 3. haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ya bişi sorucam. burda alınan puanlar falan real daki cl maçlarına dayalı değilmi ? yani maçta gol attıysa fantasy dede gol atmış sayılıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar