Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kevin moore

Lethious

Öne çıkan mesajlar

yahu ben kevin moore kadar duygusal adam görmedim. süper yazıyor. süper çalıyor. istanbul'da yaşıyor birde. siz ne düşünüyorsunuz kevin moore hakkında? yada takip eden var mı chroma key'de yaptığı müziği?

kevin moore hakkında detaylı bilgi burada var.

not: kevin moore'la ilgili bilginin bulunduğu site bir arkadaşımın o da yorum bekliyor kevin moore yazısının altına. yeni açtı siteyi heyecanlı tabii. :)
Sosyal ağlarda paylaş

muthis bi insan ne diyim ki :). Dream Theater'da muthis basari yakalamis Pull Me Under'i, Only a Matter of Time, Surrounded, Wait for Sleep, Space Dye-Vest'i - Chroma Key'de On the Page i yazmis, OSI'de ki(Office of Strategic Influence)performansi da cok iyi .Fates Warning de bulundugu donemleri de severim.

ama cogu kisi gibi Chroma Key'in son albümünde biraz farkli bi hava hissettim, onceki albümlerle karsilastirinca biraz vasat gozuktu ama yine de severim.

DT'den ayrilmasina ise diyecek bir seyim yok, iki tarafta güzel devam ettiler yollarina ama DT bi süre sonra bence(ToT fanı varsa dikkate alin diye :) ) bozuldu. Hala da ayni yolda ilerliyor. Onumuzdeki albümlerine bakicaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Iste, sence en iyi :) benim icin Systematic Chaos, Sdoit'ten daha vasat bir album. Albüm cikmadan once izledigim kucuk promodan tahminler yapmistim ki forumda ki Systematic Chaos la ilgili konuda da albüm cikmadan once yazmistim tahminlerimi. Forsaken ve The Ministry of Lost Souls'a güveniyorum diye.

Forsaken tahminimin biraz altinda cikmasina ragmen hadi bakalim dedirtip gecirtti kendini, The Ministry of Lost Souls'da albümde en begendigim ve sevdigim parca oldu zaten. Kalanlar icindense In The Presence of Enemies'i Forsaken'a tercih ettim kabul ediyorum :). Digerlerini ise tamamiyle geciyorum( genelleme yapmiyorum ha Dark Eternal Night sevenler :) ).

ToT da ise zaten Vacant ve Stream of Consciousness favori sarkilarim. Diger sarkilar ise teknik olarak güzel ama bos, eksik(yoksa fazla mi demeliyim) geliyolar. Bazi abarti kisimlari olmasa This Dying Soul ve Endless Sacrifice sayesinde albümü sevmeyenler biraz daha rahat yaklasabilirlerdi. Kafa utuleyen(yine bana gore) sololar almis basini gidiyor Endless Sacrifice da, sarkiyi ileri almak zorunda kaliyorum.

Bu abartma olayi Sdoit' te de yasandi, mis gibi Misunderstood'un sonuna o 4 dklik sacma seyi eklemeleri, diger sarkilardaki durmayan, sadece yer dolduran kroslar. Albümün 2. kismi 1.kismini telafi niteliginde.(ha Disappear'i ayirmak lazim 1. kisimdan o ayri :) ).

Ben Images and Words ve Awake albümlerine baktigimda dinlenmeyecek, sevilmeyecek(bazilari Awake'den 6:00 diyebilir) sarki bulamiyorum. Ki aslinda When Dream and Day Unite'da da bulamiyorum. Ama bu demek degil ki Kevin Moore gitti DT bitticilerdenim. Falling Into Infinity ve Scenes From a Memory'i de severim hatta Sdoit'i de severim. Ama ToT'dan itibaren soundda hoslanmadigim bi farklilik var DT'de. Octavarium'da daha fena hayal kirikligina ugradim(ToT'u tercih ediyorum). Systematic Chaos'ta da farkli bi hava olsa da 3 albümdür(sonuncu dahil) ''Budur'' diyebilecegim 3'ten fazla sarki olmasini istiyorum.

Yani, tabi ki sonucta kisiden kisiye degisiyor ama DT'nin bazi fanlari icin(evet genelleme yapiyorum ToT sevmeyenler icin, genellemeye kattigim, farkli fikirde olanlardan ozur dilerim :) ) DT daha farkli bir yola baskoymus durumda.(bozulmus lafi garip geldi birden boyle daha uygun oldu :) )

Bir kere daha Kevin Moore'a gelirsek (DT daha bol tartisilir asil konu kaynamasin arada simdi :P) Istanbul'da olsam da, Istanbul'un o meshur trafiginde yakalasam adami :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...