Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Çok para dökmeden Film,oyun ve dizilerinizi gıcır gıcır raflaramı dizmek istiyorsunuz haydi bakalım. Misal lost 1.sezonu ele alalım..güzelcene download etmiş oldugumuz bölümleri dvdye yazıyoruz.. ardından http://www.cdcovers.cc sitesine girip search kısmına lost yazıyoruz (lost yazarsanız başka şeylerde cıkıyor lost season 1 dedim ben) burdan birsürü dvd cover cıkıyor.orjinaller var custom yapımlar var, istedigimizi bilgisayara indiriyoruz. ayrıca cdler içinde yapılmış coverlar var isterseniz bunlarıda indirin. ardından güzel bir ozalitçiye gidiyoruz ve cektigimiz dvd coverı veriyoruz, 200gr kaliteli parlak kagıda bastırıyoruz ortalama olarak tanesi 250bin örnek cdler için cektigimiz coverlarıda stickerlı kagıda bastırıyoruz onun fiyatıda aynı civarda. örnek geriye kalan dvd kutusu almaya kaldı 2 cd takılabilen dvd kutularının 10 tanesi 2milyon gibi birşey tutuyor. onuda aldık gerisi hepsini birleştirip rafa koymaya kalıyor [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 23:18 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 10 tanesi 2milyon mu? tanesi 500dü en son baktığımda 10 tanesini nerden 2ytl ye alion? 200 tane alsam yeter bana (şimdilik) heba oluo dvdler cd zarflarının içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yazıcıoglu işhanı girişinin sol tarafında bi başka giriş var ordan gir 2.cd satan adam kücücük yarım metre kare biyeri var zaten.taneyle degilde paket halinde satıyor.ucuz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 netten yokmudur satan :S ist le ilgim alakam yok benim veya izmirde bildiğiniz böyle toptan toptan satan 10tanesini 2ytl ye veren bi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o stickerlardan uzak durun dvd zaten kolay isinan bisey bide sticker yapsitirinca rezil oluyor isidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 victor cdler için stickerlı kagıt var.. yani orjinal bi cd aldıgınızda üzerindekiyle aynı kalitede problem cıkarmıyor dogal olarak.. fakat sordum yokmuş ozalitçide o kagıttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 orjinallerin ustundeki ciakrtma degilki lazer baskimidir ne zimbritidir direk ustune bi aletle absiyorlar onu kagida absip yapistirmiyorlar o yuzden isinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 fffff evet sticker degil onlar... lazer baskidir.. sticker yapiskanlidir.. bu da optiginize zarar verir.. soleyim sizede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lazerli yazıcılar var şimdi almışken bende öyle bişi almayı düşünüom ama bu veletler nası çalışıo kartuşu fln yok mu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yok medyasida ozel oluyor o yazicilarin yani pazardan aldigin TDK nin ustune basmiyor kartuslu dgeilde son gordugum CD nin ustune yakarak basiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 haa anadım :) sakat işmiş o zmn [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 02:04 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 netten dl edip dvd ye yazıp arşiv diye raflara koymak güzel şey. tam tinerci arşivi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tinerci mi oluyorum şimdi ben :( *torbayı içine çeker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar