Phlox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ağdaki bilgisayarların birine bağlantı için öncelik vermek istiyorum, nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 öncelik derken internet hız paylaşımı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 http://www.netlimiter.com/ Agdaki bilgisayarin nekadar baglanti kullanacagini saglayan software :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi ağda bantı sandım direk girdim tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aynı link'i ben vericektim :) Bende bişi sorucağım. İnternette hem download edip hem oyun oynamak istiyorum fakat download acınca oyunda ping olmaya başlıyo.İnternet önceliğini online oyuna verebilir miyiz Edit:Anlatım [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:21 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 :rolf: *gulmekten yere duser...* wild wild west ha ? :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:19 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aradığım limitleme değil işte, yoksa netlimiter var zaten. mesela önceliği olan pc bağlantıyı kullanmadığı zaman diğeri son hız kullansın, ama ikisi aynı anda kullanırken öncelikli olan belirlediğim bi hıza kadar kullanabilsin, kalanı da diğeri kullansın istiyorum. sanırım yapmak mümkün ama bir türlü bulamadım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmm biliyorum onu du... hatirlayacam nasildi o ... bildigim kadari ile yani hatirladigim kadari ile bazi cisco modemlerde o ozellik input output olarak config'de vardi ama onun baska yontemide vardi simdi unutum hatirlayinca yazicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bende yıllardır arıyorum ama bulamadım routerların filan öyle özellikleri olsa güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 önceliği olan pc den diğerine bağlanıp limitleyebilirsin. netlimiterda remote administration var zaten, iki bilgisayarda da kuruluysa birinden diğerini limitlersin. modeminde dahil değilse paylaştırma özelliği yapamazsın zaten netlimiter cart curt kurmadan diğer bilgisayara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Netlimiterin Remote Administrator özelliğini kullanabilen var mı ? Varsa nasıl yapıyorsunuz bunu ben zamanında çok denemiştim yapamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Soyle ki modem -> CPU-A > CPU-B > CPU-C > CPU-D CPU-A, modeme direkt olarak bagli oldugundan istedigi kadar kaynak kullanir, ondan arta kalani B, C, D. Ayni sekilde B'den arta kalani da C ve D kullanir vs. Modemi A'ya USB'den baglarsin, sonra A'yi B'ye baglarsin. Sorun: tek modemle farkli network'ler olusturabilir misin? Eger bu olabiliyorsa hepsini tek modemle halledersin. yok olmuyorsa, bilgisayarlari birbirine USB araciligi ile baglamak mumkun mu? Bu da guzel bi cozum olurdu. 2. oneri: server'dan priority atayacak programlar olmali, olmak zorunda. O sekilde network'un icindeki bilgisayarlara oncelik taniyabiliyo olman gerek. Tabi programin adini soracaksin... Ben bi google'i acayim.. dene bi bakalim Yanniz tum bilgisayarlarda ayarlaman gerekiyo olabilir... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar