Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağda bağlantı önceliği

Phlox

Öne çıkan mesajlar

aynı link'i ben vericektim :)

Bende bişi sorucağım.
İnternette hem download edip hem oyun oynamak istiyorum fakat download acınca oyunda ping olmaya başlıyo.İnternet önceliğini online oyuna verebilir miyiz

Edit:Anlatım

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:21 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aradığım limitleme değil işte, yoksa netlimiter var zaten. mesela önceliği olan pc bağlantıyı kullanmadığı zaman diğeri son hız kullansın, ama ikisi aynı anda kullanırken öncelikli olan belirlediğim bi hıza kadar kullanabilsin, kalanı da diğeri kullansın istiyorum. sanırım yapmak mümkün ama bir türlü bulamadım nasıl.
Sosyal ağlarda paylaş

önceliği olan pc den diğerine bağlanıp limitleyebilirsin. netlimiterda remote administration var zaten, iki bilgisayarda da kuruluysa birinden diğerini limitlersin.

modeminde dahil değilse paylaştırma özelliği yapamazsın zaten netlimiter cart curt kurmadan diğer bilgisayara da.
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle ki modem -> CPU-A > CPU-B > CPU-C > CPU-D
CPU-A, modeme direkt olarak bagli oldugundan istedigi kadar kaynak kullanir, ondan arta kalani B, C, D. Ayni sekilde B'den arta kalani da C ve D kullanir vs.
Modemi A'ya USB'den baglarsin, sonra A'yi B'ye baglarsin.

Sorun: tek modemle farkli network'ler olusturabilir misin? Eger bu olabiliyorsa hepsini tek modemle halledersin. yok olmuyorsa, bilgisayarlari birbirine USB araciligi ile baglamak mumkun mu? Bu da guzel bi cozum olurdu.

2. oneri: server'dan priority atayacak programlar olmali, olmak zorunda. O sekilde network'un icindeki bilgisayarlara oncelik taniyabiliyo olman gerek. Tabi programin adini soracaksin... Ben bi google'i acayim..

dene bi bakalim Yanniz tum bilgisayarlarda ayarlaman gerekiyo olabilir...

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...