Anason Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yazilim olarak cok kaliteli gercekten, cok iyi grafikleri var ve optimizasyonuda super oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ya LOTRO için niye Ana sayfada yer yok ben onu anlamiyorum. İlginç. harbi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oncelikte talep olmasi lazim, paticik uyeleri talep etmezse bolumde acilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 guru sen oynuyormusun lotro halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Guru said: oncelikte talep olmasi lazim, paticik uyeleri talep etmezse bolumde acilmaz. bizzat talep ediyorum :) ben ve arkadaşlarim adina. açarsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 KillerLord said: guru sen oynuyormusun lotro halen su an icin oynamiyorum. bu aralar dizilere kaptirdim kendimi yine, 9-10 tane birden dizi takip edince oyun oynamaya zaman ayiramiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @Lotr bölümü isteyenler Maksimum 20 oyuncusu bulunan oyunun bölümü mü açılır, mantıklı olun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dreagloth said: @Lotr bölümü isteyenler Maksimum 20 oyuncusu bulunan oyunun bölümü mü açılır, mantıklı olun lütfen. seni kaileye alip detayli bi açiklama mi yapsam diye düşünüyorum da gerek yok sanirim. Next please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Saçmalayacaksan yazma zaten, önce benim ne dediğimi anla sonra gel burda egonu tatmin et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dreagloth said: @Lotr bölümü isteyenler Maksimum 20 oyuncusu bulunan oyunun bölümü mü açılır, mantıklı olun lütfen. doğrudur oyun kalitesini sayı ile ölçtüğünüzü zaten fark etmiştir.sizin için en güzel şey en cok satan şey demek değil mi? mantığınız populer olanı elde etmek.best seller buyerlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Off ne kadar saçma konuşuyorsun ya, sanki beni tanıyorsun falan zanneder okuyan yazdıklarını. Biliyor musun oynadığım oyunları, hayatımı neler yaptığımı, hayır o zaman ezberden konuşma. Anlamayacaklar için, ya da mantığını konuşturmayacaklar için daha açık yazayım. Bu forum bir dünya forumu olmadığına göre. Açılan bölümler sadece o konuyla ilgili insanları toplamak için olduğuna göre ve pati de ki lotr oynayan sayısı en fazla 20+ olduğuna göre, böyle bir bölüm açmak hayli gereksiz. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dreagloth said: Off ne kadar saçma konuşuyorsun ya, sanki beni tanıyorsun falan zanneder okuyan yazdıklarını. Biliyor musun oynadığım oyunları, hayatımı neler yaptığımı, hayır o zaman ezberden konuşma. Anlamayacaklar için, ya da mantığını konuşturmayacaklar için daha açık yazayım. Bu forum bir dünya forumu olmadığına göre. Açılan bölümler sadece o konuyla ilgili insanları toplamak için olduğuna göre ve pati de ki lotr oynayan sayısı en fazla 20+ olduğuna göre, böyle bir bölüm açmak hayli gereksiz. typo hayatinda neler yaptigin seni baglar tabi. Seni bilmeme gerek yok. Eger burada yazi yazan herkesin biyografisini ve kisa yaşam özetini bilmek gerektigini düşünüyosan içtigin hap sayisini azalt. Sen ne kadar mantiklisinda herkes adina konuşup ahkam kesebiliyosun ? yazindan görüdügm şu aşiri depresyona girmişin sen. hönkürme çönkürme ve bilimum hareketlerle kendini belirtmeye çalişiyosun. Benim dedigim şeye cevap vermesi gereken modlar yerine kendine pay çikartip ahkam kesiyosun. Bide üstüne "senin mantik dedigin" şeyle bana cevap yaziyosun, yada yazdigini varsayip, of nasilda güzel yazdim diye geriniyosun sanirim. Oh my bloody imagination. Get a life son, get a life. Burada istegime MoDlardan birisi cevap yazarsa sevinirim. Bu yazilari yazan arkadaş gibi elinize yüzünüze bulaştirmayin lütfen, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Birincisi; o quote sana değil, bir önceki mesaja, ha tabi senin yaptığın gibi bir üstteki mesajı quote lamayınca anlamamış olabilirsin. Nem kapma yani, ama aynı içeriği şu Cassander said: Get a life son, get a life. cümlen için sana da yazabilirdim. İkincisi admid de cevap verse, mod da alacağın cevap aynı, daha fazla uzatmadan, üslubunuda düzelt bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dreagloth said: Birincisi; o quote sana değil, bir önceki mesaja, ha tabi senin yaptığın gibi bir üstteki mesajı quote lamayınca anlamamış olabilirsin. Nem kapma yani, ama aynı içeriği şu Cassander said: Get a life son, get a life. cümlen için sana da yazabilirdim. İkincisi admid de cevap verse, mod da alacağın cevap aynı, daha fazla uzatmadan, üslubunuda düzelt bence. Ignored, next please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 LOTR nun neden bolumu olmadigina ben cevap vereyim en iyisi :) paticik.com forumlari bunyesinde LOTR ciktigi zaman bellirli bir kitle vardi ve bu oyuncu kitlesi herhangi bir alt forum bolumu isteginde bulunmamisti, bununla beraber ilerleyen zamanda LOTR Online oyununu paticik oyuncu kitlesinden oynayan sayisi azalmaya basladi, bunun sebeblerinden bir kaci ise AoC, Warhammer ve WoW'a geri donusler olusturuyor. Su an sadece bu foruma cevap yazan aktif LOTR oyuncularini saysak 10'u gecmeyeceginden ve aktif bir topluluk olusmayacagindan su an icin forum alt bolumu acmaya hic gerek yok. PS: Forumda illa mod veya adminlerden resmi cevap beklemeye gerek yok, forumda en az 1-2 senedir aktif olan kullanicilarin cogu forum kullarini ve paticik.com'un isleyis tarzini bilir ve yeni gelenlere aktarmaya calisir. Kisaca bunda ne yalnis anlasilacak ya da kizilacak bir konu yok, bosuna tartismaniza gerek yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 3 gün sonra ilk eklenti geliyor warden sınıfı çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bir sürü güzel şey gelmiş oyunu sıfırdan yapmışlar gibi duruyor.traitlere ekler gelmiş, yeni legend traitler birer tane racial trait gelmiş.traitleri dizerek yeni özellikler kazanabiliyoruz.harika olmuş.wow dan beri çıkan en iyi pve mmoprg kesinlikle lotrodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 vay odi oynuyomuydun hala=)ben en son lvl40tım dragon kesiyodum hatta şu tek alevde herkesi yatıran dragonun orda tüm grubun öldüğünde oyunu bırakmıştım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 o drake matron.biz kepaze ettik onu daha ilk girdiğimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 UI de acayip değişikliler olmuş özellikle trait ekranında yakışan bir eklenti olmuş. şuan warden açtım onu kasıyorum hunterı 60 a nasııl olsa yaslarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 heh bende de grd, burg ve champ var hangisini 60 a kasacagıma karar veremedim pfft. galiba burge devam yeni classlar güzel ama kasamam bastan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 account u aciricam bende ama username i unuttum, bulamiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 guru senin teoman healder 31 levelmiydi neydi lem onun yerine rune keepers aç süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 account bilgilerini hatirlasam reactive edicemde bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 şifremi unuttum yap tüm emaillerini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar