Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop için tv kartı

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

toshiba satellite A 200-1AH kullanmaktayım tv kartı sanki daha uygun olur gibi geldi televizyondan.uygun tv kartlarına ihtiyacım var fakat ben bilkentteyim şimdi yurtta kalıyorum bir de yok çöekmiyor etmiyor sorunum olur mu karar veremedim tv mi alsam yoksa diye de düşündüm.
tv kartı al diyenler bikaç yazarlarsa memnun olurum evdeki pc de fly kullanıyordum memnundum ama laptop verisyonu var mı onu bilmiyorum.
bu arada bikaç başlık gördüm fakat eskiydiler belki yeni ürünler piyasaya sürülmüştür diye yeni başlık açtım=)

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 02:35 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tv kartı alcaksan en ucuz ve kumandalısını tercih et
ama anten düzgün çekmiyorsa, tv de olsa, pahalı bir kart ta olsa pişman eder insanı, ayrıca analog yayın artık göze çok kötü geliyor ama yurda çanak takacak halin de yoktur büyük ihtimal
external tv kartları var usb 2 den bağlanan laptopla en sağlıklısı o olur, pcmcia veya usb bellek büyüklüğündeki kartlar daha pratik ama fazla ısınıyor, fazla sistem kaynağı kullanıyor deniliyor
fazla değişen bişey yok biraz daha fazla paran varsa bende tv al derim ama 37 ekran çok küçük
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...