waxwing Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet arkdaşlar taksitle gitar alabilceğim biyer biiliyormusnuz bide varsa websitesi[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 srv ama 2. el war çoğunlukla[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 svr nin taksit olanakları gerçekten çok iyi 18 altındakilere bile senet yapiolar...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 istanbuldaysan eğer sana tüneldeki bir kaç dükkan önerebilirim söz gelimi kıvılcım ki en iyi gitarları satar . fender ibanez vs. ama pahalıdır yani. bu eksende bir çok dükkan ucuz gitarlara taksit yapmazlar. ikinci ele de taksit yapanı görnedim açıkçası. sıfır gitar vede 600 dolardan daha pahalı bir şey alacaksan hemen her dükkan yapar gerisi o dükkan sahibine kalmış bir şey. isterse yaparlar ama genelde diyorum yapmazlar.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bunu haricinde taksit kartlara mesela Worldcard a taksit yapıyor her dükkan nekadarlık alırsan al oldukçada makul bence ben adlıklarımı taksit kartlarla alıyorum çokda az bir fark oluyor fiyat olarak bence gayet makul. ama genede ikinci ele worldcard la falan taksit yaparlarmı bilmiyorum. sanmıyorum.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ikinci ele taksit yapmıolar. laylaylom. olabilir. olmaya.. bilir.. .. . RÖAAĞ[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 hangi şehir onuda söleseydin :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 srv yapıo abi taksit ama beni tanıo ondandır belki[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 özlem kimi tanımıyo ki[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 katılıorum...[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar