Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 mümkün mü? hani şu winampte 128kbps 256kbps şeklinde yazıyor ya o işte , bunu winample yapabilir miyim? nasıl? artı kısık sesli mp3lerin sesini yükseltebilir miyim? nasıl?
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 benim bildiğim onu genelde audiodan mp3 e çevirirken ayarlıyabiliyosun.[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
EarS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 mp3lerin sesini yükseltmek için mp3gain'i kullanabilirsin[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 okey deniyorum onu şu an, peki o ilk dediğim olayı yapabilir miyim bir şekilde?[hline][i]Wow - Begin
EarS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hmm bir wav-mp3 dönüştürücü program ile once wav'a dönüştürüp sonra istediğin kalitede tekrar mp3 yapabilirsin.ama kalitesi yükseltemezsin bu yöntemle.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 benim bildiğim mp 3 olunca bi dosya en tiz ve en bas sesler çıkarılıp ortalama bişey konup kapladığı alan daraltılıyo dosyanın e kendin seste koyamıyacağına göre olmaz herhalde[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Öne çıkan mesajlar