Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Evet interaktifi az önce 4. kez aradım 3 sefer sıfırladılar adamla konuştum şimdi türktelekom yurt dışı çıkışlarında bir sorun çıkmış buda doğal olarak yurt içi dolaşım hatlarını etkilemiş bende üzülüyordum sorun telekomdaymış neyse :) sizde bu yavaşlamanın farkındamısınız?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bende yavaşlama yokta bağlantı 2 de bir gidio... dedim niedir.. adam dedi bursa haddinden fazla hızlı,düzeltiyolar... hey allam yarabbim..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ehue yaşamış desene bursalılar ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar