Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 En lazım olduğu dakikada kesildi resmen, borcunu ödediğimizi sandığımız adsl meerse taa hazirandan borçlu kalmış. şimdi iki ayaam bi pabuca girdi. bakalım nocek... Yalnız şunu farkettim, internetsiz yaşayamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eet aga cok kotü int değilde teknelojosiz bir hayat düşünemiyorm.şimdi köye gitsem naparım acaba?ama orda olmadığını bilyorz.bilg televizyon vs vs varken elektrik kesilince gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bende 2 haftadır yok. Hatta bugun girdim ama 1 ay daha olmicak. Ayda 1 giricem. Oh be. Kıçım basınçtan patlıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar