la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Biraz karmaşık bir durumla karşı karşıyayım. PC'min monitörü bozuldu. Ama PC de ulaşmak istediğim dosyalar (mp3 ler resimler vs) mevcut. An itibariyle yeni monitör alacak vaktim ve nakitim yok. Şu anda laptop'umu kullanıyorum, acaba benim PC yi laptopuma bir şekilde bağlayayıp (laptop un monitöründen klavyesinden vs faydalanaraktan) kullanabilmem mümkün müdür? ya da PC deki hard diskimdeki bilgilere laptop ile ulaşmam mümkün müdür. Monitör bozuk olduğu için haliyle PC yi açsam da bir halt göremediğimden windows'a falan giremiyorum. bu tip şeyler mümkünse nasıl yapıldığını da biraz açıklarsanız çok sevineceğim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cevaplayacak biri olursa tam süper olur... aynı sorundan müzdaribim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 laptop monitörünü bağlama gibi bi durum yok bildiğim kadarıyla.. laptop la pc arasında kurulmuş bi ağ varsa daha önceden ordan bleki alınabilir(tabi dosyalar paylaşıma açıldıysa) ya da uzak masaüstü açıksa pc de o şekilde gerekli ayarlar yapılıp ağdan alınabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 vga-in girişi olması lazım notebook'unda, ama olması imkansız gibi bir şey. ucuz crt monitör al araban varsa 10 ytl fln ikinci elleri, veya lcd/plazma ekranın varsa ona bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar