Enginar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Oyunda biraz Rp yapmaya çalışıcam bakalım nasıl bişiymiş :-p. Şimdi bunun için bana bu ırk hakkında bilgi lazım. Misal hangi gezegenlerde yaşarlar ? Lukku ları ne işe yarar.Aile yada klan yapıları nasıldır ? Huyları nelerdir ?.Starwars evreninde ünlü twi'lek karakter varmıdır ? vs vs.Hadi şu kardeşinize bi yardım edin :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 olm internette aratsan 5698084384238932489989805463-*69443*03 tane topik çıkar..twileklerin hikayesi uzun şu satte yazmaya üşeniyorum..söz en kısa zamanda yazıcam..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Burda bi kac soruna yanit var sanirim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Palavra!!! Duydu ya Gunn badge almış history yazarak bu da yazıcak bişiler... :-P RP Yapcakmış sahtekar senii...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 SW evreninde en tanınmış Twiler Jabba'nın yardımcısı Bib Fortuna'dır. Genelde akıl hocası olarak karşımıza çıkıyorlar ya da zeka gerektiren diğer işler. Aynı zamanda atikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Gunn, 21 October 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Aynı zamanda atikler. Yaaa çok atikler!!! Mühendis poposunu kaldıramıyo ne atiği... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 atik olmaya namzetler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Gunn, 21 October 2003 16:50 tarihinde demiş ki: atik olmaya namzetler :) Evet namzet olabilirler ama öyle kalırlar. :) Twi'leklerin Star Wars camiasında bir işe yaradıkları görülmemiştir. Hatta en ünlüleri Bib Fortuna bile Anakin Skywalker tarafından force kullanılarak kandırılmıştır hatırlarsanız... Anakin'in Episode 2 de dediği gibi: "Mind force" only works on weak minds... Bilmem bu cümleden bi anlam çıkıyo mu, müho? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 heh iyi de weak de göreceli bi tanım be hoca. herkesin bi strongu bi de weaki vardır. Twileke'de episode 2 de toplarla oynayan padawanlar force kullanmadı ki? Adam force'un en güçlü olduğu kişilerden biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yaa twilekler olmasa kantinada benim kıllı kıçımı izlerdiniz =))), twileklerdeki estetik kimsede yok bence[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bidaha dunyaya gelsem gene twi'lek olurdum. :-p Bio'm sabit değiştirmem ,jabba'nın ajanı olmaya devam. Çok teşekkür ediyorum bilgiler için.Popeye verdiğin yazı swg kısmındakinin ingilizcesimi direk yoksa banamı oyle geldi :-p.Eğer site'ye lazim olucaksa butun bilgileri toparlayıp, türkçeye, çevirip yazabilirim.Detaylı bi twi'lek rehberi...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 21 October 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ryloth da yasar twi'lekler, kafa kuyruklarini (lekku) kullanarak anlasabilirler kendi aralarinda. ryloth ayrica galaksinin en buyuk bacta (sw evreninde her turlu hastaliga/yaraya care olan sivi) saglayan gezegenlerinden olmasi lazim. he bide bunlarin illegal ryll baharati var (uyusturucu), sanirim bib fortuna ryll baharatini gezegen disinda yayginlastirmisti. [Bu mesaj deviL tarafından 22 October 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bu arada o biography ile ilgili badge i gördüm... "Has been recognized by having an exceptional biography" gibi bişi yazıyo... Ben de bio yazmaya karar verdim... Bothanlar hakkında ne biliyosunuz? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bib fortuna jabbanin kopegidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bothanlar kısadır, burun ve kulaklar helmetlara sığmaz, ele avuca sığmazlar hoplarlar, zıplarlar. Şaka şaka, demin verilen twilek sayfasında bothanlar var ordan bak[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 twi'lekler cokzeldir bi de =p[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar