Enginar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Oyunda biraz Rp yapmaya çalışıcam bakalım nasıl bişiymiş :-p. Şimdi bunun için bana bu ırk hakkında bilgi lazım. Misal hangi gezegenlerde yaşarlar ? Lukku ları ne işe yarar.Aile yada klan yapıları nasıldır ? Huyları nelerdir ?.Starwars evreninde ünlü twi'lek karakter varmıdır ? vs vs.Hadi şu kardeşinize bi yardım edin :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 olm internette aratsan 5698084384238932489989805463-*69443*03 tane topik çıkar..twileklerin hikayesi uzun şu satte yazmaya üşeniyorum..söz en kısa zamanda yazıcam..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Burda bi kac soruna yanit var sanirim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Palavra!!! Duydu ya Gunn badge almış history yazarak bu da yazıcak bişiler... :-P RP Yapcakmış sahtekar senii...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 SW evreninde en tanınmış Twiler Jabba'nın yardımcısı Bib Fortuna'dır. Genelde akıl hocası olarak karşımıza çıkıyorlar ya da zeka gerektiren diğer işler. Aynı zamanda atikler.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Gunn, 21 October 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Aynı zamanda atikler. Yaaa çok atikler!!! Mühendis poposunu kaldıramıyo ne atiği... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Gunn, 21 October 2003 16:50 tarihinde demiş ki: atik olmaya namzetler :) Evet namzet olabilirler ama öyle kalırlar. :) Twi'leklerin Star Wars camiasında bir işe yaradıkları görülmemiştir. Hatta en ünlüleri Bib Fortuna bile Anakin Skywalker tarafından force kullanılarak kandırılmıştır hatırlarsanız... Anakin'in Episode 2 de dediği gibi: "Mind force" only works on weak minds... Bilmem bu cümleden bi anlam çıkıyo mu, müho? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 heh iyi de weak de göreceli bi tanım be hoca. herkesin bi strongu bi de weaki vardır. Twileke'de episode 2 de toplarla oynayan padawanlar force kullanmadı ki? Adam force'un en güçlü olduğu kişilerden biri :)
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yaa twilekler olmasa kantinada benim kıllı kıçımı izlerdiniz =))), twileklerdeki estetik kimsede yok bence[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bidaha dunyaya gelsem gene twi'lek olurdum. :-p Bio'm sabit değiştirmem ,jabba'nın ajanı olmaya devam. Çok teşekkür ediyorum bilgiler için.Popeye verdiğin yazı swg kısmındakinin ingilizcesimi direk yoksa banamı oyle geldi :-p.Eğer site'ye lazim olucaksa butun bilgileri toparlayıp, türkçeye, çevirip yazabilirim.Detaylı bi twi'lek rehberi...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 21 October 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
deviL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ryloth da yasar twi'lekler, kafa kuyruklarini (lekku) kullanarak anlasabilirler kendi aralarinda. ryloth ayrica galaksinin en buyuk bacta (sw evreninde her turlu hastaliga/yaraya care olan sivi) saglayan gezegenlerinden olmasi lazim. he bide bunlarin illegal ryll baharati var (uyusturucu), sanirim bib fortuna ryll baharatini gezegen disinda yayginlastirmisti. [Bu mesaj deviL tarafından 22 October 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bu arada o biography ile ilgili badge i gördüm... "Has been recognized by having an exceptional biography" gibi bişi yazıyo... Ben de bio yazmaya karar verdim... Bothanlar hakkında ne biliyosunuz? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bib fortuna jabbanin kopegidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bothanlar kısadır, burun ve kulaklar helmetlara sığmaz, ele avuca sığmazlar hoplarlar, zıplarlar. Şaka şaka, demin verilen twilek sayfasında bothanlar var ordan bak[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
athea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 twi'lekler cokzeldir bi de =p[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Öne çıkan mesajlar