Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twi'lek hakkında bilgi

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Oyunda biraz Rp yapmaya çalışıcam bakalım nasıl bişiymiş :-p. Şimdi bunun için bana bu ırk hakkında bilgi lazım. Misal hangi gezegenlerde yaşarlar ? Lukku ları ne işe yarar.Aile yada klan yapıları nasıldır ? Huyları nelerdir ?.Starwars evreninde ünlü twi'lek karakter varmıdır ? vs vs.Hadi şu kardeşinize bi yardım edin :).[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 21 October 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
atik olmaya namzetler :)

Evet namzet olabilirler ama öyle kalırlar. :)

Twi'leklerin Star Wars camiasında bir işe yaradıkları görülmemiştir. Hatta en ünlüleri Bib Fortuna bile Anakin Skywalker tarafından force kullanılarak kandırılmıştır hatırlarsanız...

Anakin'in Episode 2 de dediği gibi:

"Mind force" only works on weak minds...

Bilmem bu cümleden bi anlam çıkıyo mu, müho? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bidaha dunyaya gelsem gene twi'lek olurdum. :-p
Bio'm sabit değiştirmem ,jabba'nın ajanı olmaya devam. Çok teşekkür ediyorum bilgiler için.Popeye verdiğin yazı swg kısmındakinin ingilizcesimi direk yoksa banamı oyle geldi :-p.Eğer site'ye lazim olucaksa butun bilgileri toparlayıp, türkçeye, çevirip yazabilirim.Detaylı bi twi'lek rehberi...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 21 October 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ryloth da yasar twi'lekler, kafa kuyruklarini (lekku) kullanarak anlasabilirler kendi aralarinda. ryloth ayrica galaksinin en buyuk bacta (sw evreninde her turlu hastaliga/yaraya care olan sivi) saglayan gezegenlerinden olmasi lazim. he bide bunlarin illegal ryll baharati var (uyusturucu), sanirim bib fortuna ryll baharatini gezegen disinda yayginlastirmisti.

[Bu mesaj deviL tarafından 22 October 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada o biography ile ilgili badge i gördüm...

"Has been recognized by having an exceptional biography" gibi bişi yazıyo... Ben de bio yazmaya karar verdim... Bothanlar hakkında ne biliyosunuz? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...