Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir iki eskiz

mexinth

Öne çıkan mesajlar

İlham almak için ileride, bir iki eski çizimimi ekleyeyim dedim.

asterix çizgilerine bir ara bayağı akraba olmuştum o zamanın başlarından kalma suluboya bir eskiz.
Aşağıda ise delirip ingilizce bir sayının sayfalarını çizmeye başladığım zaman (çok ustalaşmamıştım hala)

buda üniversitedeyken bir ekonomi dersinde, prof. u dinlerken başlayan ve hala dinlerken devam eden bir alışkanlığım. 3d araç, uzay gemileri çizme ..

Sosyal ağlarda paylaş

saol horace,
hacim derken basit bir çzim daha vardı temize çektiğim 3 taraftan çizdiğim, ama sonra baktım ki 3d programsız boşa kürek çekmek gibi oluyor. Elde çizdiğim bir profil olarak kalıyor.

genede dayanamayıp çiziyorum kağıda işte ...

[Bu mesaj mexinth tarafından 24 October 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta bakarak çiziyordum, sonra karelere bakıp ne olduğunu görerek çizmeye başladım. Aslında öyle oluyor, başka denemelrim var ama kuruboya ile boyama hatasına düştüm, parlak olmadı sonuçlar.
Çocukken okurdum, hala remzide gördükçe alıyorum :-)
Sosyal ağlarda paylaş

bence etüdden önce perspektif gelir böyle çalışmalarda hacim için. üç boyutlu bi küp düşün çizimi yaparken, aleti onun içinde çalış, kübün kenarlarının gidiş yönlerini aynen araca da uygulamayı dene. bence...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi karalamaya başladım magic birşeyler, ama göz ifadesine uyuz oldum çizdiğim elemanın, miğferide caramonun kine benzedi buraya bakmadan başladığım için, elimi alıştırmakla meşgulum :)

dpk neysede şu sihirbaz çoook detaylı insanda üşenme hissi uyandıyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...