Popeye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 master combat medic en fazla kaç metreden poison veya disease çekebiliyo ? master combat medicin poisonlarının damageleri ortalama kaç oluyo(C seviye poison tabi) ? Master combat medicin disease ve poisonları kaç saniyede bir etkili oluyo ? (yada bu olay skillden çok Unitlerin kalitesi veya seviyesiylemi alakalı) ilerde yapacagım Unit ve Stimler için en gerekli malzemeler neler? şimdiden stoklamaya başlayacamda :) neyse şimdilik bu kadar :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Valal ne kullanıyo bilmiyoum ama topak bi rebel bi cm bana paso gelip mind poison atıyo mind'ım 1k her seferinde 500 indiriyo 2 seferde incap oluyorum toplam 5 saniye suruyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar