Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warren mevzusu

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

sımdı dun aksam warrena gıttım ve goreve basladım 3 tane evıdence dısk ve encrypted 1 dısk datapadımde download ettım mektubu mırlaya teslım ettım bır tane general bılmemne key aldım turretı hallettım elevatorlerı hallettım hatta altkatta lavugun bırı reaktor patlıcak dedı onu da kapattım sanırım karıya mektubu verırken bana oldurmemı soledıgı adama oldurdum (emındegılım) naboo place gıttım tegmene ama totos bana cok mesgulum gıt dıyor .eksık olan ne beyler ıyıce kafam karıstı.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.towpc.com/swg/

warrena gıdecen gırmeden once ıcerıden kacmayı basarmıs bır npc cevrede, ondan gırıs ıcın key alacan orada zatı kolay bulursun. ıcerı gırdıgınde corpselerden ve kutulardan bı takım key ler topluyosun,ara katlarda termınallerden, 4 adet dıskı data pade receıve edıyon sona corpse de cıkan mektubu, mırla dıe hatun npc ye verıyon assa ınıyoni reaktoru kapatıyon sona colonelın odaya gıdp olduruyon ondanda bı dısk alıyon hem ımp hero oluyon hemde 500fp kazanıyon badge tamamlanmıs oluyo data paddekı dısklerı naboo theed de gırıste tegmen var ona verıyon olay bıtıyo.

olesıne kısaca yazdım ayrıntılar verdıgım aderste var,harıtalar ve ızlenecek yolu tek tek anlatıyor.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...