AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 sorun yaptigin yorumun genelliginden kaynaklaniyor zaten okadar genelki, kim ustune alinacagini sasirmis bide cok yersiz kizismis ortami dahada karistirmissin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 o yuzden kimse ustune alinmasin tekrar diyorum: cok genel bu, kisisel diil, genel, genel, uzamasin, bu da burda kalsin genel genel ...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 resim hakkinda yorum yapiyim da bari konu rayina otursun tekrar o cizimler fazla basit gibi geldi zaten ilk calismalarmis doaldir. logo yapmak icin mi kullanilir bu teknik[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 vektorel calısmada zaten ya logo calışılır ya da pixel art benim bildiğim, daha ilerisine gitmek için baya güxzel efektler falan gerekiyo, bunları da pixel çalışan programlar yapıyo genelde biliyosunuz. Olsun ben basit çalışan biriyim, free hand i design yaparken kullanıyom.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bilim dili diye bisey var. arayuz, tekercalar diye egitir ogretir alistirirsan adamlari uluslararasi bilim ve is alanlarinda rekabet ederken zorluk ceker. bilim, is uluslararasi ayri bir dunya, burada milliyetcilige yer yok, yapani dibe gomerler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bilim uluslararası bir alan ve milliyetçilik yapanı gömerler demek? Peki o halde Almanya ve Fransa'ya bak. Liselerinde anadilde eğitim verilen, üniversitelerinde ise %50'den fazla oranda İngilizce ders verilemeyen iki ülke. Fransa ve Almanya'nın bilimdeki yerlerine bak bir de Türkiye'nin. Kim gömülmüş çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 konu sapiyo boyle ama ayrica haklisin etos onu da belirtmek isterim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar