Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freehand vektorel calismalar

Volfied

Öne çıkan mesajlar

pardon konuyu bozdum ama dayanamadım ne diyim kıl oluyorum bazen Türkilizce konuşulması taraftarı değilim onu söyliyim sadece. Özellikle rahatça türkçesi yazılabilecekken ve bir terim olmadığı halde ingilizce kelimeyi kullanmanın mantığını anlayamadım sadece bu. Bi de oy nedir?

fanatik falan değilim herkes zaman zaman kullanır ama bu kadar bariz birşeye de birşeyler demek istedim.

İmzamdaki söz de orjinal den alıntı [bir şarkı sözü.][hline]You are all Claustrophobic in your skins.

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 October 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de herşeyi türkçeleştirme olayının fanatiklerine kıl oluyorum; kavramları öğrendiğim gibi kullanmak, sonradan yakıştırılmış, ve en önemlisi benim kulağıma hoş gelmeyen terimleri ciddi olması gerekmeyen bir ortamda kullanmak istemiyorum.[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

şşşşŞŞŞŞ LAAA

KAVGA ETMEYİN BE! >:| Alla allaa.. Öpüşün barışın...

Tr-Eng kavgası yapmayın...

*!Dağıtır gergin havayı*

Volfi bu arada 2. ÇAlışma oldukca güzel .. HEmen attım hDD ye ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

oha abi 2. calisma super ya.
Kutlarim,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
green_martian, 14 October 2003 02:08 tarihinde demiş ki:
bende az bucuk bildikleri ingilizceyi kullanmayi havali sananlara sinir oluyorum
bazen kendime de sinir oluyorum ayrica..[hline]-->Four String Magic<--
Words are meaningless
And forgettable
Enjoy the silence

green eger beni bu insanlardan biri saniyosan bence dusunceni bi daha gozden gecir. Beni bu forumda taniyanlar bilir, 16 yillik hayatimin 10 yildan uzun bi suresini ben turkce kadar ingilizce konusarak gecirdim. Gerek aldigim egitim, gerek alacagim egitim, gerek bulundugum ortamlar ngilizceyi daha cok kullanmami saglayan bi dil. Bonepart cok guzel soylemis, dil fanatikligi yapilacaksa bu ayri bi yerde mantikli bir sekilde [b]arastirip
yapilmalidir, bir interface yazdi diye gorsel sanatlar forumundaki bir uyeye laf atilarak degil.

[hline]

Evet bu arada ikinci calisma Freehand e bayilmama neden oldu, cok kolay yapilan bir sey, LF yi yapmaktan daha kisa surdu, hatta hemen anlatiyim, polygon, 5 automatic. Bi tane yildiz ciziyok, tabii 4 guide kullanip bi kare yapip yildizi icine ciziyok. Sonra ayni guidelarin sinirlarinda iceri bir cember ciziyonuz. Blend tool u (vektorel calismanin hastasiyim) alip yildizdan cembere drag'ndrop ediyorsunuz. Sonra si o 4 guide in merkesini bulmak, ve centerdan cizilen yildiz polygonlari dogru kullanip blend ekleyip surekli birbirine baglamak. 5. yildizi endim kirmizi bi yildiz ekledim oldu da bitti :)[hline][i]Where are you when I need you,
Are you there?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi türkçeye tam olarak yerleşmemiş kelimelerin ingilizcelerini kullanmak doğal. ben buna çok dikkat ediyor olmama rağmen bazen yapıyorum. Türkçe windows da bi hata mesajı geldiği zaman aptal oluyorum mesela. türkçenin gidiciee çok yol var. olcak o kadar.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dil artisliği yapanların önce yüz defa
joystick
arından yüz defa
eğlenceçubuu

demelerini rica eder, ingilizceyi yarım yamalak bilyosunuz diyenleri Macbethten beter edeceğimi bildirirm.

green eyed monsters...[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 14 October 2003 00:29 tarihinde demiş ki:
ben de herşeyi türkçeleştirme olayının fanatiklerine kıl oluyorum; kavramları öğrendiğim gibi kullanmak, sonradan yakıştırılmış, ve en önemlisi benim kulağıma hoş gelmeyen terimleri ciddi olması gerekmeyen bir ortamda kullanmak istemiyorum.
işte budur beee !
+1 sana
hatta..
VADAAA.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sosyal ağlarda paylaş

heh martian
adamlar orda turkce yazida ingilizce kelime kullanma polemigine giriyo, sen aradan cikip "az bucuk ingilizceyle artizlik yapanlara kil oluyorum" diyosun
nasi bi cevap bekliyodun ki bole alakasiz bi yoruma?
neyse iyice sapmadan

volfied LF'yi begendim gercekten
yanliz "ben sadece L ve F harflerine bastim" diyince yikildim
devam et hos gorunuyorlar[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...