Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 EHem FreeHand MX 2004 de yapilmistir, eglence amaclidir. Ilki: LF! yaparken bi amacim yoktu, nikimle uurasiyodum, L ve F harfinin cok duz gozuktugu carpti gozume extrude gibi efektlerde, hosuma gidizledi bu da az once yaptim Star! Blend efektini calisiyorum[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 lfyi yazarken mouse mu kullandın, yoksa dijital kalem gibi bi şekilde tabir edilen olaydan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sorun su ki, benim onda yaptigim en artistik sey L ve F tuslarina basmakti, gerisi efekt :P Freehand e yeni basladim isinmaya calisiyom interface ine falan, atiyim dedim paticige ilk cikan calismalari, yildizi yapmam mesela 5 dk mi aldi[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Volfied, 12 October 2003 21:15 tarihinde demiş ki: interface Arayüz.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 *! alkış*[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Her şey daha temiz bir Türkçe kullanımı için arkadaşlar Türkçesi bilindiği halde ingilizce yazmak da nasıl bir olaydır kavrayamadım.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Derin Gece, kendini duzelt o zaman once lol[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 cok delicious bir calisma diyemiicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Aynı şey olmadığını sen de biliyorsun boş konuştun. Ben yabancı forumlarda da aynı ismi kullanıyorum.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Deep-Night, 13 October 2003 17:56 tarihinde demiş ki: You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sonuna kadar ayni sey dilimiz dilimiz diye otuceksen fanatigim ben roy roy diye triplere giriceksen tribini bari duzgun at, oyla yapilmaz onlar. Boyle bir forum alaninda boyle bir topic de gelip bu cevabi atman baska ozelliklerini de gosterir o ayri konu.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 pardon konuyu bozdum ama dayanamadım ne diyim kıl oluyorum bazen Türkilizce konuşulması taraftarı değilim onu söyliyim sadece. Özellikle rahatça türkçesi yazılabilecekken ve bir terim olmadığı halde ingilizce kelimeyi kullanmanın mantığını anlayamadım sadece bu. Bi de oy nedir? fanatik falan değilim herkes zaman zaman kullanır ama bu kadar bariz birşeye de birşeyler demek istedim. İmzamdaki söz de orjinal den alıntı [bir şarkı sözü.][hline]You are all Claustrophobic in your skins. [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 October 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ben de herşeyi türkçeleştirme olayının fanatiklerine kıl oluyorum; kavramları öğrendiğim gibi kullanmak, sonradan yakıştırılmış, ve en önemlisi benim kulağıma hoş gelmeyen terimleri ciddi olması gerekmeyen bir ortamda kullanmak istemiyorum.[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende az bucuk bildikleri ingilizceyi kullanmayi havali sananlara sinir oluyorum bazen kendime de sinir oluyorum ayrica..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şşşşŞŞŞŞ LAAA KAVGA ETMEYİN BE! >:| Alla allaa.. Öpüşün barışın... Tr-Eng kavgası yapmayın... *!Dağıtır gergin havayı* Volfi bu arada 2. ÇAlışma oldukca güzel .. HEmen attım hDD ye ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oha abi 2. calisma super ya. Kutlarim,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: green_martian, 14 October 2003 02:08 tarihinde demiş ki: bende az bucuk bildikleri ingilizceyi kullanmayi havali sananlara sinir oluyorum bazen kendime de sinir oluyorum ayrica..[hline]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence green eger beni bu insanlardan biri saniyosan bence dusunceni bi daha gozden gecir. Beni bu forumda taniyanlar bilir, 16 yillik hayatimin 10 yildan uzun bi suresini ben turkce kadar ingilizce konusarak gecirdim. Gerek aldigim egitim, gerek alacagim egitim, gerek bulundugum ortamlar ngilizceyi daha cok kullanmami saglayan bi dil. Bonepart cok guzel soylemis, dil fanatikligi yapilacaksa bu ayri bi yerde mantikli bir sekilde [b]arastirip yapilmalidir, bir interface yazdi diye gorsel sanatlar forumundaki bir uyeye laf atilarak degil. [hline] Evet bu arada ikinci calisma Freehand e bayilmama neden oldu, cok kolay yapilan bir sey, LF yi yapmaktan daha kisa surdu, hatta hemen anlatiyim, polygon, 5 automatic. Bi tane yildiz ciziyok, tabii 4 guide kullanip bi kare yapip yildizi icine ciziyok. Sonra ayni guidelarin sinirlarinda iceri bir cember ciziyonuz. Blend tool u (vektorel calismanin hastasiyim) alip yildizdan cembere drag'ndrop ediyorsunuz. Sonra si o 4 guide in merkesini bulmak, ve centerdan cizilen yildiz polygonlari dogru kullanip blend ekleyip surekli birbirine baglamak. 5. yildizi endim kirmizi bi yildiz ekledim oldu da bitti :)[hline][i]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ben genel bi yorum yapmistim yahu sana diildi lafim hatta hangi kelimeyi yazdigina falan da dikkat etmedim.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 şimdi türkçeye tam olarak yerleşmemiş kelimelerin ingilizcelerini kullanmak doğal. ben buna çok dikkat ediyor olmama rağmen bazen yapıyorum. Türkçe windows da bi hata mesajı geldiği zaman aptal oluyorum mesela. türkçenin gidiciee çok yol var. olcak o kadar.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 2. gusel olmuş bayaaa[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bu dil artisliği yapanların önce yüz defa joystick arından yüz defa eğlenceçubuu demelerini rica eder, ingilizceyi yarım yamalak bilyosunuz diyenleri Macbethten beter edeceğimi bildirirm. green eyed monsters...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Dralnu, 14 October 2003 00:29 tarihinde demiş ki: ben de herşeyi türkçeleştirme olayının fanatiklerine kıl oluyorum; kavramları öğrendiğim gibi kullanmak, sonradan yakıştırılmış, ve en önemlisi benim kulağıma hoş gelmeyen terimleri ciddi olması gerekmeyen bir ortamda kullanmak istemiyorum.işte budur beee ! +1 sana hatta.. VADAAA.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 herkes ustune alinmis heh alinin bakalim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 heh martian adamlar orda turkce yazida ingilizce kelime kullanma polemigine giriyo, sen aradan cikip "az bucuk ingilizceyle artizlik yapanlara kil oluyorum" diyosun nasi bi cevap bekliyodun ki bole alakasiz bi yoruma? neyse iyice sapmadan volfied LF'yi begendim gercekten yanliz "ben sadece L ve F harflerine bastim" diyince yikildim devam et hos gorunuyorlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 soyle ki ben ilkesajimda ustumdeki mesaja genel bi yorum yapmistim sonra yanlis anlama olunca duzelttim birisine yonelik olmadigini soyledim.. ordan bekliyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar