Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Başlıkta ki gibimi denir yoksa daha farklı bi isim mi koyulur bilemiyorum ama benim böle bi aparata ihtiyacım var ve ciddi anlamda parada verebilirim bu aparata. Ben işyerindeki bilgisayarıma bazen evden bağlanıp bazı işleri cdye yada dvdye yazdırmam gerekiyor ama bilgisayarın o an başında kimse olmadığından medyayı koymak için böyle bi aparata ihtiyacım var. İşin aslı bu aletin yapmasını istediğim şey optik sürücüye (Dvd yazıcı, cd yazıcı) boş medya koyması. Şahsen olması gereken şeyler - 2 adet boş medyaların duracağı (DVD ve CD) depo tarzında bir yer. - Medya yazım işlemi bittikten sonra yazılan medyayı sürücüden çıkartıp alması ve uygun bir yerde yazılan medyaları biriktirmesi -Tabi alete herşeyiyle uzaktan müdahale edilecek bu yüzden aletin bir şekilde kullanılacağı bilgisayara bağlanması ve bilgisayar üstünden komutların verilmesi için gerekli yazılımın ve donanımın sağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 rusya, ukrayna,moldova'dan getirtcen bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 özcan kantarına abandım dostum katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 getirt bitane o zaman fistan alayım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Valla şöyle bi' şey buldum ama çok fantastik: http://www.sentex.net/~mwandel/tech/changer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evt aynen bunun gibi bişey istiyorum. ama tabi biraz daha profesyonel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.redfrontdoor.org/cd-changer.html bunu dene o zaman legolardan yapmışlar d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar