Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 az önce notları toplayıp keyi aldım, gidip masaya bıraktım ve bossun zaten summonlandığını ve combatta olduğunu söyledi, gittim baktım gereçkten de orda ve kimseyle de savaşmıyo. 2 saattir kimseyi görmedim etrafta, sanırım birileri wipe yedi, boss da despawn olması gerekirken olmadı. bi el atabilirseniz güzel olur :p [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:47 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 neler dusuyor o bosstan? [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 birkaç dekoratif şey düşüyo, sadece bu bosstan özel bi setin parçaları düşebiliyo, bir de craftable artifactler için gereken malzemeler. hatta şurda var ayrıntılı olarak http://www.uostuff.com/index.php?title=Monstrous_Interred_Grizzle [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:03 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ah ah delirmeme az kaldı. dün steamın bir sorunu yüzünden bütün oyun klasörüm gitti. sonra bir recovery programı ile kurtardım hepsini. ya da öyle sanıyordum. önce steamdaki oyunlar bozuldu, şimdi 15gb yeniden çekmem lazım. diablo II bozuldu, saveler sağlamdır inşallah. neyse bu topici görünce girip bakayım dedim. uo klasörü yok! biri steami durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hala orda monstrous interred grizzle. despawn etmeniz mümkün mü? bedlam yapmak istioruz :P [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:11 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 pls despawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sailor sen ver şifreyi ben .kill çekeyim aga kasma uo yüklemeye yeniden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 diger bosslarda acikmi? travesty falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Travestiler işin içine girerse ben yokum UO'da arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 en başından beri vardı orda o zaten. olmaması gerekirken :) tek başına yapamazsın gerçi :P (1-1.5 saat sürer O.o) [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 13:32 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 travesti yoktu sanirim? eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ingilizcede Travesty : 1. hicvetmek; gülünç surette taklit veya tebdil, hiciv, adli haksızlık, adaletsizlik, kötü örneğini oluştur, karikatür, kötü örnek, alay, travesty of justice adaleti küçültücü olay; f, gülünç etmek maksadı ile taklit etmek. 2. kötü/gülünç taklit. travesti. 3. taklit. :P Bizim bildigimiz travesti "transvestite" diye biliyorum. (http://www.seslisozluk.com sagolsun :P) PS: Burda uo satan yer yok, internetim de dandik oldugundan oyunu indiremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Temmuz said: firtina gelsene lan uo ya Firtina said: abi uo var bende internet de var, ama simdi ugrasmak istemiyorum Firtina said: ben; uo yok, internet de yok dicem, sen soyleme kimseye Temmuz said: ayip ettin firtina, soyler miyim hic? [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:13 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 lol Iyi denemeydi... ...ama ben "Abi" demem :P Bi sonraki sefere mesajlarimi daha duzgun editle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ulen gelmiyosun etmiyosun sonra yalanlıyosun. bana da öyle dediydin baydım yok dicem dediydin. seni hınzır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bu hafta icinde internetimin gelmesi lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar