Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bedlam boss (bug?)

Phlox

Öne çıkan mesajlar

az önce notları toplayıp keyi aldım, gidip masaya bıraktım ve bossun zaten summonlandığını ve combatta olduğunu söyledi, gittim baktım gereçkten de orda ve kimseyle de savaşmıyo. 2 saattir kimseyi görmedim etrafta, sanırım birileri wipe yedi, boss da despawn olması gerekirken olmadı. bi el atabilirseniz güzel olur :p

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:47 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç dekoratif şey düşüyo, sadece bu bosstan özel bi setin parçaları düşebiliyo, bir de craftable artifactler için gereken malzemeler. hatta şurda var ayrıntılı olarak
http://www.uostuff.com/index.php?title=Monstrous_Interred_Grizzle

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:03 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah delirmeme az kaldı. dün steamın bir sorunu yüzünden bütün oyun klasörüm gitti. sonra bir recovery programı ile kurtardım hepsini. ya da öyle sanıyordum. önce steamdaki oyunlar bozuldu, şimdi 15gb yeniden çekmem lazım. diablo II bozuldu, saveler sağlamdır inşallah. neyse bu topici görünce girip bakayım dedim. uo klasörü yok! biri steami durdursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Ingilizcede Travesty :
1. hicvetmek; gülünç surette taklit veya tebdil, hiciv, adli haksızlık, adaletsizlik, kötü örneğini oluştur, karikatür, kötü örnek, alay, travesty of justice adaleti küçültücü olay; f, gülünç etmek maksadı ile taklit etmek.
2. kötü/gülünç taklit. travesti.
3. taklit.
:P
Bizim bildigimiz travesti "transvestite" diye biliyorum.
(http://www.seslisozluk.com sagolsun :P)

PS: Burda uo satan yer yok, internetim de dandik oldugundan oyunu indiremiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Temmuz said:
firtina gelsene lan uo ya
Firtina said:
abi uo var bende internet de var, ama simdi ugrasmak istemiyorum
Firtina said:
ben; uo yok, internet de yok dicem, sen soyleme kimseye
Temmuz said:
ayip ettin firtina, soyler miyim hic?

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:13 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...