calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Selamlar. ekran kartı başlıklarından sıkılmış olan arkadaşlar olabilir fakat bu cidden acil bi durum. şimdi daha önceki başlıklarda tartışıldığı üzre ekran kartlarından dolayı bilgisayar almayı dönem arasına ertelemiştim. fakat ani bi kararla gitmeden önce almaya karar verdim. ASUS EN8600GTS DX10 ve de MSI VGA RX1950PRO 512 MB 256Bit DDR3 16X aradım hiçbiyerde stoklarda bile yok. şimdi sizden bana dx10 destekli bir de shader model 3.0 olan bir ekran kartı tavsiye edin. yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dx10 almak istiyosan bekle daha şimdi pahalı almak yerine yaygınlaşınca alırsın baya ucuzlucak yani 8800 ler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi ben kıbrısa gideceğim için bikaç gün içinde almak istiyorum. ucuzlayacağı malum da işte ben ta şubatta kurucam o zaman pc yi. (bekleme alternatifi dışında ne gibi alternatiflerim var???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o zaman bi yerden ASUS EN8600GTS DX10 sipariş ettiriceksin izmir de dediğin gibi stoklarında kalmamış ama sipariş verince ertesi gün getiriyolar hangi şehirde oturuyosun bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 en sonunda vazcaymış, harap ve bitap düşmüşken bir yere girdim şansa bakın ki orada 8600 GTS buldum, daha doğrusu getirilebilitesi olduğunu öğrendim. kadın spayk mış fln dedi markası ama sanırım sparkle dır. marka olarak nasıldır ne fark eder asus ile onu bi sorayım dedim sizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2351&cid=3&pg=11 fiyat performans oranalrini cok gzuel vermis onceki sayfalarda testler var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bence burayı bi oku derim. 8600 gt sonic ile msi rx2600xt hakkında bi kaç yorum var.yardımcı olacağını düşünüyorum kart seçme konusunda. tıkı [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:18 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar