mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Elimde bir Wmv video var ve boyutu 68 mb, ben bunun boyutunu nasil kuculturum, mesela 10 20 mb gibi bir boyuta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 farklı formatlara dönüştürebilirsin.. ya da çözünürlüğünü düşürerek yapabilirsin. movie maker işini görür sanırım... (emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 denedim movie makeri bulamadim kucultmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sony vegasla yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 video encoder ses ve görüntü kalitesini düşür, video boyutunu da orantılı olarak düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 total video converter;divx e yada yine wmv ye çevirip çözünürlüğüde düşürürsen baya bi işini görür diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aklıma geldi 3gp ye çevirirsen, fazla bişeye benzemiyorum ama baya küçülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Virtual dub la yapabilirsin. Logo ekleyebilirsin istediğin formata çevirebilirsin. Videodan sesi çıkarabilirsin. Ses i istediğin formata çevirebilirsin. Sharpen blur ekliyebilirsin. Kırpabilirsin Slow motion yapabilirsin. Bright / colour ayarları yapabilirsin. Yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Any Video Converter Professional v2.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 videoyu atıyosun windows movie maker e ama alt kısımda böyle şerit var ya oraya at. Sürükle bırak. Sonra üstten ilk bölüğmden film yap mı filme çev,ir mi ne var onu seç küçüktüyor. yutub a öyle koymuştum moviemi. Ayrıca moviem için TIIGHHHHH [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 22:35 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar