EarS Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Yukarıda adı geçen ekran kartının fanının nerde satıldığını veya nereden bulacağımı bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Leadtek Winfast' ın çift fanlı ısı emicisi olan serisinden bir kart olduğunu düşünüyorum (A250 serisi sanırım). O fanlardan piyasada bulman biraz zor gibi, çapı tutturursun belki; ama şekli tutturamazsın gibime geliyor. (Arkadaşımın aynı seriden ti4400 kartını temizlerken söküp incelemiştim.) Kartı eline alıp dükkan dükkan gezeceğine - ki başarılı olacağını sanmıyorum - Türkiye düstribütörü olan Kont ile temasa geçmeni önereceğim. [hline] Kont Bilişim Teknolojileri A.Ş. Adres :Sanayi Cad. No : 39 Y.Dudullu/ISTANBUL Telefon : +90(216) 49962 99 Pbx Fax : +90(216) 499 62 90 http://www.kont.com.tr - [email protected][hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar